Brimstone Bound

- Brimstone Bound
- 2020-09-03
- 2020-09-03
- angielski
A werewolf killer. A paranormal murder. How many times can Emma Bellamy cheat death?
I’m one placement away from becoming a fully fledged London detective. It’s bad enough that my last assignment before I qualify is with Supernatural Squad. But that’s nothing compared to what happens next.
Brutally murdered by an unknown assailant, I wake up twelve hours later in the morgue – and I’m very much alive. I don’t know how or why it happened. I don’t know who killed me. All I know is that they might try again.
Werewolves are disappearing right, left and centre.
A mysterious vampire seems intent on following me everywhere I go.
And I have to solve my own vicious killing. Preferably before death comes for me again.
Werewolves are disappearing right, left and centre.
A mysterious vampire seems intent on following me everywhere I go.
Kup Brimstone Bound w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Brimstone Bound
29 użytkowników ma tytuł Brimstone Bound na półkach głównych- Chcę przeczytać 18
- 2021 2
- Fantasy 2
- 🔪 Thriller/sensacja/kryminał 1
- Urban fantasy 1
- Ulubione Serie 1
- Po angielsku 1
- Angielski 1

Opinie i dyskusje o książce Brimstone Bound
Książka z polecenia. Sięgnęłam głównie dlatego, że usłyszałam że autorka bardzo lubi książki Ilony Andrews i w dodatku ma podobne pióro (tutaj się zgodzę). Co do samej historii, trochę wszystko wolno się rozkręca ale za to jest ciekawie i wciąga od pierwszych stron. Wątek kryminalny z domieszką wampirów i wilkołaków. Z chęcią poznam dalsze losy Emmy.