1001 filmów, które musisz zobaczyć (edycja 2020)

Okładka książki 1001 filmów, które musisz zobaczyć (edycja 2020) autora Ian Haydn Smith, Steven Jay Schneider, 9788327125873
Okładka książki 1001 filmów, które musisz zobaczyć (edycja 2020)
Steven Jay SchneiderIan Haydn Smith Wydawnictwo: Publicat Seria: 1001... film, kino, telewizja
film, kino, telewizja
1001...
1001 Movies You Must See Before You Die
2020-10-28
2007-01-01

Kup 1001 filmów, które musisz zobaczyć (edycja 2020) w ulubionej księgarnii

Oceny książki 1001 filmów, które musisz zobaczyć (edycja 2020)

OPINIE i DYSKUSJE o książce 1001 filmów, które musisz zobaczyć (edycja 2020)

1938

Jest tu sporo fajnych tytułów, ale za dużo skupili się na samych amerykańskich produkcjach, omijając zupełnie inne kraje. Trochę szkoda.

Całkiem dobra pozycja - można znaleźć tytuły filmów których nie znamy, a naprawdę warto obejrzeć. Na szczęście nie ograniczono się do jednego gatunku, więc każdy znajdzie coś dla siebie :)

Mam wersję z 2020 i absolutnie polecam! Świetny zbiór naprawdę bardzo dobrych filmów, chociaż sama od siebie dodałabym jeszcze kilkanaście pozycji... Mimo to, uwielbiam zaglądać do tej olbrzymiej i niesamowicie interesującej, doskonale zredagowanej publikacji, zwłaszcza wtedy, gdy szukam jakiegoś niewidzianego wcześniej filmu, który na pewno mnie nie zawiedzie.

914 użytkowników ma tytuł 1001 filmów, które musisz zobaczyć (edycja 2020) na półkach głównych
202 użytkowników ma tytuł 1001 filmów, które musisz zobaczyć (edycja 2020) na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki 1001 filmów, które musisz zobaczyć (edycja 2020)

Cytaty z książki 1001 filmów, które musisz zobaczyć (edycja 2020)

Dodaj cytat z książki 1001 filmów, które musisz zobaczyć (edycja 2020)