Do łóżka, gotowi... start! Opowieści przygotowujące do snu

Okładka książki Do łóżka, gotowi... start! Opowieści przygotowujące do snu autorstwa praca zbiorowa
praca zbiorowa Wydawnictwo: Trefl Seria: Rodzina Treflików literatura dziecięca
literatura dziecięca
Rodzina Treflików
2020-10-28
2020-10-28
Dzieciaki, pora spać!... ale zanim to nastąpi, Treflik i Treflinka opowiedzą Wam wiele ciekawostek związanych z przygotowaniem do snu i zdradzą sekret, co się dzieje, kiedy śpimy i niczego nie widzimy. Macie ochotę na wspólne, wieczorne wygibasy, przepis na pyszne placuszki na kolację, a może potrzebujecie pomocy w posprzątaniu zabawek przed snem? Zajrzyjcie do środka – Trefliki czekają już w swoich piżamkach.
„Gorąco polecam rodzicom, którym zależy na kształtowaniu wspierających sen nawyków i pozytywnych skojarzeń z zasypianiem.” – Magdalena Komsta, psycholożka, specjalistka od snu dziecka, wymagajace.pl
Podseria: Dobranoc, Trefliki na noc
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Do łóżka, gotowi... start! Opowieści przygotowujące do snu w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Do łóżka, gotowi... start! Opowieści przygotowujące do snu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Do łóżka, gotowi... start! Opowieści przygotowujące do snu

Genialana książka, która powinna zagościć w domu każdego dziecka. Uczy i pokazuje jak kreatywnie w prosty sposób wykonywać czynności, ktore kazdy Malec musi pojąć. Bogato ilustrowana, pobudza wyobraźnię dziecka!

8 użytkowników ma tytuł Do łóżka, gotowi... start! Opowieści przygotowujące do snu na półkach głównych

Tagi i tematy do książki Do łóżka, gotowi... start! Opowieści przygotowujące do snu

praca zbiorowa
praca zbiorowa
Książki, które powstały w wyniku prac zbiorowych lub trudno jest przypisać im konkretnych autorów.

Cytaty z książki Do łóżka, gotowi... start! Opowieści przygotowujące do snu

Dodaj cytat z książki Do łóżka, gotowi... start! Opowieści przygotowujące do snu