Hotel 69

literatura obyczajowa, romans
2020-07-15
2020-07-15
9788381951487
Alexander Carlsson, syn szwedzkiego multimilionera i polskiej śpiewaczki operowej, dostaje w prezencie od ojca ekskluzywny hotel w Sopocie. Czy Alex znajdzie w Trójmieście szczęście i miłość? Jakie tajemnice skrywają hotelowe apartamenty?
Przygodny seks, morze alkoholu, nocne awantury i wulgarne wyzwiska – ci, którzy opłacili pokój, nie zawsze grzecznie idą spać…
W Hotelu 69 spotkasz miłość, nienawiść, zazdrość, mroczne sekrety i małe codzienne grzeszki zameldowanych tam gości. W tle świat olbrzymich pieniędzy, sopockich milionerów, trójmiejskiego półświatka i codzienność „szarych” pracowników, dla których ekskluzywne wnętrza pięciogwiazdkowego hotelu nie mają żadnych tajemnic.
Jeśli chcesz się dowiedzieć co ludzie robią w wynajętych pokojach, kiedy myślą, że nikt ich nie widzi, musisz poznać sekrety Hotelu 69!
Gwiazdy porno, rozkapryszone dzieci polityków, prawnicy i biznesmeni – w labiryncie nazwisk i twarzy niemal każdy pragnie ukryć mniejsze lub większe grzeszki…

Kup Hotel 69 w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Hotel 69

1738 580

Oceny książki Hotel 69

OPINIE i DYSKUSJE o książce Hotel 69

Bardzo dobra książka pełno interesujących wątków

Bardzo dobra książka pełno interesujących wątków

Książka dosc erotyczna opowiada o tym jak i co robią ludzie w hotelach , a pokoi jest sporo ... polecam

Książka splata losy trzech bohaterów, co drugi rozdział przeplatanych pojedynczymi scenami z poszczególnych pokoi hotelowych.

Iwona Jelonek - manager hotelu, która w pracy jest niezwykle profesjonalna, zapracowała na swoją pozycję zupełnie słusznie i każdego dnia walczy o to, żeby nie sprowadzono jej do roli jedynie pięknej kobiety.

Alexander Carlsson - syn multimilionera, który dostał hotel w prezencie od ojca, by mógł się wykazać. Z początku poznajemy go jako typowego bogatego, niedojrzałego chłopaka, któremu w głowie tylko imprezy, używki i przypadkowe znajomości.

Marcel Lewandowski - szef ochrony hotelu mieszkający z matką z powodu problemów finansowych, który kombinuje jak by tu polepszyć swoją sytuację.

Losy trójki bohaterów przeplatane są pojedynczymi wstawkami, które mają pokazać co ludzie robią w hotelowych pokojach. Z niektórych wychodzi agresja, niektórym doskwiera samotność, inni szukają wrażeń, a często zdarzają się też oblechy. Każdy wątek ma tylko jeden rozdział.

Polecam, ale raczej na wakacje. Książka jest lekka, niewymagająca, przyjemnie się czyta.

Alexander Carlsson - syn...

1025 użytkowników ma tytuł Hotel 69 na półkach głównych
129 użytkowników ma tytuł Hotel 69 na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Hotel 69

Sonia Rosa
Sonia Rosa
Polska pisarka, autorka powieści społeczno-obyczajowych i kryminałów z cechami thrillera psychologicznego. Absolwentka Wyższej Szkoły Pedagogicznej, przez kilka lat mieszkała w Rzymie, który do dziś jest bliski jej sercu. Bywała tłumaczką, radiową pogodynką i hostessą, obecnie współpracuje z kilkoma dużymi wydawnictwami prasowymi i książkowymi. Uwielbia literaturę i kino grozy, klimaty postapo, biografie i mroczne thrillery. Jej najnowsza powieść zatytułowana jest „Kryształowe motyle” (2019).

Znam twoją tajemnicę Agnieszka Zakrzewska
Znam twoją tajemnicę
Agnieszka Zakrzewska
O Leonie Hoffmannie, trzydziestotrzyletnim mężczyźnie można by powiedzieć, że ma wszystko - luksusowy apatrament, najdroższe samochody, markowe ciuchy, jednak brak mu miłości, którą zastępuje nienawiścią do kobiet, z uwodzenia których uczynił intratny biznes. Ta bolesna i bezlitosna krucjata, swoista zemsta na kobietach, które wprost nazywa dziwkami, ma swoje korzenie w traumatycznych przeżyciach sprzed lat, kiedy ośmioletni Leoś został okłamany i porzucony przez swoją matkę, która wyjechała do Niemiec i mimo, że miała wrócić po 90 dniach, nie wróciła przez 25 lat. Bezgraniczne poczucie krzywdy, odrzucenia i bolesnej tęsknoty, utraconego dzieciństwa odbija się na jego dorosłym życiu, w którym kobiety stają się jedynie celem zemsty i narzędziem w jego rękach, jego zawodem.. Bez skrupułów, na zlecenie innych osób, celowo je niszczy i poniża, inkasując z tego tytułu pokaźne sumy. Ale od przeszłości nie da się uciec, o czym przekona się Leon, kiedy na jego drodze stanie Nadia. Książka ciekawa i wciągająca, w fabule której teraźniejszość przeplata się z wydarzeniami sprzed lat, zahaczająca o psychologiczne aspekty ludzkiego działania, którego podłoże ma swój początek w dzieciństwie, w doznanej, trudnej do wybaczenia i zapomnienia krzywdzie. Autorka w swej powieści zabiera czytelników na prawdziwy, emocjonalny rollercoaster, pełen wzlotów i upadków jednego człowieka. Dobra książka, warta przeczytania.
Anna Lipińska-Czajkowska - awatar Anna Lipińska-Czajkowska
oceniła na75 miesięcy temu