Gorące serca. Część 2

Okładka książki Gorące serca. Część 2 autora Diana Palmer, 9788327647900
Okładka książki Gorące serca. Część 2
Diana Palmer Wydawnictwo: HarperCollins Polska Cykl: Long Tall Texans (tom 49) Seria: Gwiazdy Romansu literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Long Tall Texans (tom 49)
Gwiazdy Romansu
Unbridled
2020-04-10
2020-04-10
Maria Brzezicka

Kup Gorące serca. Część 2 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Gorące serca. Część 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Gorące serca. Część 2

Dzisiaj skończyłam czytać drugą część "Gorących serc".

John i Sunny, postanawiają zostać przyjaciółmi. Ruiz zajmuje się sprawami gangu, którym przewodzi Rado. Tonio za radą Sunny przekazuje informację Hollisterowi na temat Rado.

Tonio nie potrafi dogadać się ze swoim ojcem, zwierza się Sunny, która go wspiera. John po pewnym czasie orientuje się, że Tonio zna Davida Lopeza i z tego względu zabrania synowi kontaktu z Davidem. Tonio postanawia uciec, ale wkrótce wraca do szkoły zdając sobie sprawę z powagi sytuacji.

Dochodzi do szczerej rozmowy między synem a ojcem. Ich relacje poprawiają się. Sunny dowiaduje się, że jest w ciąży i ma zamiar przenieść się do Houston.

Kiedy Tonio się dowiaduje się, że Sunny jest w ciąży, informuje o tym Johna. John postanawia odzyskać Sunny...

Druga część książki była znacznie ciekawsza niż pierwsza. Było więcej akcji, wątek gangu na duży plus... Dalej nie rozumiem podziału na dwie części, ale to się naprawdę szybko czyta...

Z książek Diany Palmer, pozostało mi "Ocalić Isabel", która również ma dwie części.

Polecam, książka jest naprawdę fajna.

Dzisiaj skończyłam czytać drugą część "Gorących serc".

53 użytkowników ma tytuł Gorące serca. Część 2 na półkach głównych
17 użytkowników ma tytuł Gorące serca. Część 2 na półkach dodatkowych

Diana Palmer
Diana Palmer
Diana Palmer, a właściwie Susan Spaeth Kyle napisała pierwszą powieść w 1979 roku. Wcześniej przez szesnaście lat pracowała jako dziennikarka w dziennikach i tygodnikach. Wydała ponad dziewięćdziesiąt książek, które przetłumaczono na wiele języków. Zdobyła siedmiokrotnie nagrodę Waldenbooks National Sales, czterokrotnie B. Dalton National Sales Award, dwukrotnie BookRack National Sales Award i wiele innych (Lifetime Achievement Award, Affaire de Coeur, RWA). Jest członkinią wielu towarzystw i zrzeszeń – Native American Rights Fund, American Museum of Natural History, National Cattlemen’s Association, Archeological Institute of America, Planetary Society, Georgia Conservancy, Georgia Sheriff’s Association i wielu organizacji dobroczynnych. Od 1972 roku jest żoną Jamesa Kyle’a, z którym ma jednego syna. W wieku czterdziestu pięciu lat wróciła na uczelnię, by uzupełnić wykształcenie. Ukończyła historię, archeologię i filologię hiszpańską. Namówił ją do tego mąż, który porzucił karierę urzędnika, ukończył studia informatyczne i założył firmę komputerową. W 1998 roku porzucił ten zawód i poświecił się karierze sportowej. Zdobył liczne nagrody i medale na lokalnych, krajowych i międzynarodowych zawodach w strzelaniu do rzutków. W wolnym czasie Susan uprawia ogródek, czyta książki z dziedziny archeologii i antropologii, słucha muzyki. Uwielbia iguany.

Okładka książki Miłość czy pieniądze? Salsa w Miami Katherine Garbera, Emilie Rose
Miłość czy pieniądze? Salsa w Miami Katherine Garbera, Emilie Rose
Okładka książki Wakacyjna miłość Patricia Coughlin, Diana Palmer, Sherryl Woods