Księga tysiąca i jednej nocy

- baśnie, legendy, podania
- 2003-01-01
- 2003-01-01
Ta książka nie posiada jeszcze opisu.
Kup Księga tysiąca i jednej nocy w ulubionej księgarni
Oceny książki Księga tysiąca i jednej nocy
23 użytkowników ma tytuł Księga tysiąca i jednej nocy na półkach głównych- Chcę przeczytać 15
- Posiadam i do przeczytania 1
- Arcydzieła wg ... 1
- Dominika 2021 1
- Posiadam - Kindle 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Księga tysiąca i jednej nocy
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale to wydanie w 4 klasie podstawówki kupiła mi koleżanka jako prezent.
Słabo pamiętam, bo zachorowałem na nowotwór. Jakoś później jechaliśmy z mamą do Warszawy, więc zdecydowałem w przedziale PKP otworzyć książkę. Przestałem na haśle "Wyłuskany sezam". Miałem niecałe 10 lat. Pamiętam wyraźnie hasło: sezam. Później wstyd, odłożyłem książkę.
Popatrzyłem tylko na ludzi w przedziale. Jak wracaliśmy to jechały z nami dziewczyny w tym jedna blondynka młoda, wszystkie młode. To jakoś się nazywa, ale dziwnie się mi przyglądały.
Dzieci nie powinny czytać o takich rzeczach.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTen prezent kupiła na mikołajki, bo każdy musiał. Cicha, spokojna dziewczyna. Imię? Chyba Kasia.