Babie lato

literatura obyczajowa, romans
Babie lato
2019-05-09
2019-05-09

Kup Babie lato w ulubionej księgarnii

Oceny książki Babie lato

OPINIE i DYSKUSJE o książce Babie lato

Przyjemna lektura dla kobiet. Autorka ma lekkie pióro, więc szybko się czyta.

Przyjemna lektura dla kobiet. Autorka ma lekkie pióro, więc szybko się czyta.

Bardzo fajna "babska" powieść o kobietach, miłościach, przyjaźniach, zdradach, rodzicielstwie. Do wzruszeń: śmiechu i płaczu. Polecam, ciekawa lekka lektura, ale dająca do myślenia nad życiem.

Przyjemna opowieść na wolny wieczór czy wakacyjne odprężenie. Porusza, choć momentami ma w sobie sporo banału. Daje nadzieję i pokazuje, jak skomplikowane są koleje życia. "Babskie czytadło" na naprawdę fajnym poziomie.

14 użytkowników ma tytuł Babie lato na półkach głównych

Tagi i tematy do książki Babie lato

Monika Oworuszko
Monika Oworuszko
Monika Oworuszko studiowała ogrodnictwo, marketing, ekonomię i zarządzanie. Ukończyła także podyplomowe studia z dietetyki, literatury dla dzieci i młodzieży oraz kursy kreatywnego pisania. Przez 15 lat zawodowo zajmowała się marketingiem usług finansowych. Pisała teksty o rynku kapitałowym, kręciła filmy reklamowe z celebrytami, a jako dyrektor ds. marketingu realizowała „ważne projekty korporacyjne”. W 2015 postanowiła spełnić marzenie o pisaniu i wydała swoją pierwszą książkę. Jest autorką uwielbianej przez dzieci i docenianej przez rodziców i nauczycieli siedmiotomowej serii edukacyjnej pt. „Walenty i spółka” (więcej informacji i materiały do pobrania na: www.walentyispolka.pl.),książki na temat celiakii „Ola, Franek i Gucio Gluten” oraz powieści obyczajowej dla dorosłych „Babie lato”. Poza pisaniem kocha podróże, fotografuje, maniakalnie robi na drutach i pływa czterema stylami.

Cytaty z książki Babie lato

Dodaj cytat z książki Babie lato