Drzewo sekretów

Okładka książki Drzewo sekretów autora Holly Webb, 9788381542654
Okładka książki Drzewo sekretów
Holly Webb Wydawnictwo: Zielona Sowa Cykl: Strażnicy Zamku Penhallow (tom 4) literatura dziecięca
literatura dziecięca
Strażnicy Zamku Penhallow (tom 4)
The Hounds of Penhallow Hall. The Secrets Tree
2019-10-17
2019-10-17
Teresa Bielecka

Kup Drzewo sekretów w ulubionej księgarnii

Oceny książki Drzewo sekretów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Drzewo sekretów

Świetna książka i ta cześć najlepsza ze wszystkich strażników zamku penhallow bardzo polecam kocham ta książka mam ja w szafie i nigdy jej nikomu nie oddam 🥰😍

Fajna książka. Krótkie rozdziały. Szybko się czyta..

Fajna książka. Krótkie rozdziały. Szybko się czyta..

Ostatni tom bardzo fajny, trochę inny. Rys fabularny chyba najciekawszy.

Ostatni tom bardzo fajny, trochę inny. Rys fabularny chyba najciekawszy.

36 użytkowników ma tytuł Drzewo sekretów na półkach głównych
12 użytkowników ma tytuł Drzewo sekretów na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Drzewo sekretów

Dodaj cytat z książki Drzewo sekretów