#instaserial o gotowaniu

Okładka książki #instaserial o gotowaniu autora Nicole Sochacki-Wójcicka, 9788366105195
Okładka książki #instaserial o gotowaniu
Nicole Sochacki-Wójcicka Wydawnictwo: Roger Publishing kulinaria, przepisy kulinarne
kulinaria, przepisy kulinarne
2019-07-05
2019-07-05

Kup #instaserial o gotowaniu w ulubionej księgarnii

Oceny książki #instaserial o gotowaniu

OPINIE i DYSKUSJE o książce #instaserial o gotowaniu

naprawde, nie zartuje, ksiazka pisana na kolanie!

naprawde, nie zartuje, ksiazka pisana na kolanie!

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tą książką. Biorąc ją do rąk nie spodziewałam się zbyt wiele, a tutaj taka niespodzianka.
Może i przepisy podstawowe (wydają się efektowne) i anegdoty nieśmieszne, ale w tej książce jest jakaś magia. Tak jak bym stała przy blacie w kuchni z najlepszą kumpelą i sobie gotowała, plotkowała... Gotuję na co dzień w domu, czuję się swobodnie w kuchni i lubię mieć pod ręką takie podstawy sztuki kulinarnej, a ta książka te podstawy zbiera w jednym miejscu i pozwala przestać się biczować z powodu pójścia czasem przez kulinarne skróty. Polecam i idę się czaić na "dokładkę".

Książka o gotowaniu z anegdotkami, czy anegdoty z kilkoma przepisami??
Bardziej skłaniam się ku drugiej opcji. Przepisy trzeba wyłuskiwać wśród anegdot z życia autorki. Opowiastki mają być zabawne, no nie są. Jednak zaciekawiły mnie dopiski o historii, czy pochodzeniu niektórych dań. A te "aż 20 stron o rosole" jest baaaardzo mocno na wyrost.
Przepisy zaś są bardziej skierowane do bardzo początkujących.
Chociaż muszę przyznać, że znalazłam tam kilka przepisów, których wcześniej nie znałam. Dużym plusem jest też to, że przygotowanie dań nie zajmuje dużo czasu, a są dość efektowne i smaczne.
Książka jest bardzo ładnie wydana.

Książka o gotowaniu z anegdotkami, czy anegdoty z kilkoma przepisami??
Przepisy zaś są bardziej...

221 użytkowników ma tytuł #instaserial o gotowaniu na półkach głównych
109 użytkowników ma tytuł #instaserial o gotowaniu na półkach dodatkowych

Cytaty z książki #instaserial o gotowaniu

Dodaj cytat z książki #instaserial o gotowaniu