Nela i kierunek Antarktyda

Okładka książki Nela i kierunek Antarktyda autora Nela, 9788380535596
Okładka książki Nela i kierunek Antarktyda
Nela Wydawnictwo: Burda Media Polska Sp. z o.o. Cykl: Nela mała reporterka (tom 13) Seria: Podróże Neli literatura podróżnicza
literatura podróżnicza
Nela mała reporterka (tom 13)
Podróże Neli
2019-06-19
2019-06-19

Kup Nela i kierunek Antarktyda w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nela i kierunek Antarktyda

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nela i kierunek Antarktyda

Świetna książka, nasza kolejna z serii o Neli. Masa ciekawostek które zainteresują również dorosłych. Świetna zabawa z dzieciakami . Polecamy bardzo

Myślałem, że będzie nudno.
Bo co może być ciekawego na Antarktydzie. Lód i chłód.
Bardzo się myliłem.
Wyszła jedna z lepszych części.
Bardzo ciekawa i z dreszczykiem.
Polecam.

Myślałem, że będzie nudno.
Bo co może być ciekawego na Antarktydzie. Lód i chłód.
Bardzo się myliłem.
Wyszła jedna z lepszych części.
Bardzo ciekawa i z dreszczykiem.
Polecam.

Na półkach: , , , , , , ,

Kolejna pięknie napisana i zilustrowana książka z serii o Neli. Tym razem Nela podróżuje po tajemniczej i dzikiej krainie Antarktyki, gdzie ludzie są jedynie gośćmi, a nie stałymi mieszkańcami.

PS. Zachwyt w szczególności rodzi jeden z kodów QR, z kamerą 360 st. ;)

PS. Zachwyt w szczególności rodzi jeden z kodów QR, z kamerą 360 st. ;)

223 użytkowników ma tytuł Nela i kierunek Antarktyda na półkach głównych
49 użytkowników ma tytuł Nela i kierunek Antarktyda na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Nela i kierunek Antarktyda

Nela
Nela
Nela Mała Reporterka (ur. 2006) to polska podróżniczka, reporterka i pisarka, autorka dziecięcych książek o tematyce podróżniczej oraz programów telewizyjnych. Jest twórczynią popularnej serii, w której występuje jako bohaterka i narratorka, opisując swoje wspomnienia oraz przygody z egzotycznych wypraw. Podróżuje z rodzicami, którzy wspierają ją w dokumentowaniu podróży i produkcji programów. Jej książki, pisane z perspektywy dziecka, łączą autentyczne relacje z podróży z ciekawostkami i faktami o kulturach, przyrodzie oraz zwyczajach odwiedzanych miejsc. Autorka samodzielnie ilustruje swoje publikacje. Laureatka nagrody Bestsellera Empiku w 2015 roku za książkę „Nela i tajemnice świata” oraz w 2016 roku w kategorii „Literatura dla dzieci” za „Śladami Neli przez dżunglę, morza i oceany”.

Cytaty z książki Nela i kierunek Antarktyda

Dodaj cytat z książki Nela i kierunek Antarktyda