Tajemnica Żółtego Kła. Wojownicy. Superedycja 3

Okładka książki Tajemnica Żółtego Kła. Wojownicy. Superedycja 3 autora Erin Hunter, 9788365122797
Okładka książki Tajemnica Żółtego Kła. Wojownicy. Superedycja 3
Erin Hunter Wydawnictwo: Nowa Baśń Cykl: Warriors (tom -3) Seria: Wojownicy. Superedycja. fantasy, science fiction
Warriors (tom -3)
2012-10-09

Kup Tajemnica Żółtego Kła. Wojownicy. Superedycja 3 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Tajemnica Żółtego Kła. Wojownicy. Superedycja 3

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tajemnica Żółtego Kła. Wojownicy. Superedycja 3

Mieszane uczucia mam, podobała mi się historia Żółtego Kła, jednak nienawidze sposobu w jaki Erinki napisały Złamaną Gwiazdę, zrobiły z niego karę dla Żółtego Kła tak jakby to był jedyny powód dla którego on istnieje, nie dziwię się, że zrobił to co zrobił bo tego chciał Klan Nieba, więc to praktycznie ich wina to co stało się z Klanem Cienia.

Książka opowiada historie Żółtego Kła z Klanu Cienia. Od kociaka po wojowniczkę a następnie medyczne. Jej marzeniem było stać się wojowniczka ale przez swój dar współodczuwania musiała stać się medyczką. Bardzo wiele musiała poświecić od swoich marzeń przez rezygnacje z miłości do Postrzępionej Skóry (Gwiazdy) a nawet opieki nad potomkiem Złamkiem (Złamaną Gwiazdą) aż po utratę zaufania członków klanu i wygnanie z niego, do którego przyczynił się właśnie jej własny syn.

Książka była bardzo przyjemna, chociaż fabuła jest dość smutna, to jednak charakter jak i historia głównej bohaterki – Żółtego Kła - przypadła mi do gustu.

Uwielbiam ten zadziorny charakter medyczki jak i jej podejście do innych kotów oraz samego Klanu Gwiazdy.

Doceniam również fakt, że dostaliśmy więcej informacji na temat Nocnej Gwiazdy, Postrzępionej Gwiazdy oraz Złamanej Gwiazdy.

10/10 według mnie to jest najlepsza Superedycja jaką czytałam. A po pojawieniu się Złamanego Ogona było jeszcze lepiej!

Super, kochammmm ❤️📚🐾

Super, kochammmm ❤️📚🐾

Moja ulubiona książka z wojownikow
Cudowna i wiele razy płakałam

Moja ulubiona książka z wojownikow
Cudowna i wiele razy płakałam

moze i nie moja ulubiona superedycja, ale bardzo fajnie napisana i dosc przyjemnie sie czytalo ^_^

Książka zdecydowanie godna polecenia! Bardzo podobało mi się, że możemy dowiedzieć się czegoś więcej o Nocnej Gwieździe i Złamanej Gwieździe. W pierwszej serii „Wojowników” dowiedzieliśmy się, że Złamanej Gwiazdy niestety nie możemy nazwać „dobrym przywódcą”, a ta książka doskonale to pokazuje. Cieszę się, że mogłam poznać historię Żółtego Kła ( jednej z moich ulubionych postaci ). Jeżeli jednak spodziewacie się szczęśliwej przeszłości naszej medyczki i Klanu Cienia - nie liczcie na to. Nie spodziewałam się, że tak potoczy się ta historia. Podsumowując jestem zachwycona!

Świetne książka ,zdecydowanie najlepsza .Nie tylko opowiada a żółtym kle ale i o : Postrzępionej gwieździe,Nocnej gwieździe, Złamanej gwieździe i medyków .Myślami że Gęsie pióro żył dawno temu ,a tu jest .Świetna książka kompletnie się nie spodziewałam .Trochę się zawiodłam ale tak tyci tyci że nie było jak ona zostaje w klanie pioruna i przynajmniej jak tam się zadamawia. Polecam! Przywiązałam się bardziej do klanu Cienia biorąc pod uwagę że klan Pioruna jest dla mnie najgorszy =)

Pierwsza książka przy której płakałam, te wszystkie kociaki nie powinny były zginąć

665 użytkowników ma tytuł Tajemnica Żółtego Kła. Wojownicy. Superedycja 3 na półkach głównych
209 użytkowników ma tytuł Tajemnica Żółtego Kła. Wojownicy. Superedycja 3 na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Tajemnica Żółtego Kła. Wojownicy. Superedycja 3