A Middle-Earth Traveller: Sketches From Bag End To Mordor

Okładka książki A Middle-Earth Traveller: Sketches From Bag End To Mordor autora John Howe, 9780008226770
Okładka książki A Middle-Earth Traveller: Sketches From Bag End To Mordor
John Howe Wydawnictwo: HarperCollins fantasy, science fiction
2018-10-05
2018-10-05

Kup A Middle-Earth Traveller: Sketches From Bag End To Mordor w ulubionej księgarnii

Oceny książki A Middle-Earth Traveller: Sketches From Bag End To Mordor

OPINIE i DYSKUSJE o książce A Middle-Earth Traveller: Sketches From Bag End To Mordor

12 użytkowników ma tytuł A Middle-Earth Traveller: Sketches From Bag End To Mordor na półkach głównych
16 użytkowników ma tytuł A Middle-Earth Traveller: Sketches From Bag End To Mordor na półkach dodatkowych

Okładka książki Tolkiens Middle-Earth & Monsters: A Book of 40 Postcards Roger Garland, John Howe, Alan Lee, Ted Nasmith
Okładka książki The Lord of the Rings: A Book of 20 Postcards David Alter, Cor Blok, Lode Claes, Roger Garland, Stephen Hickman, John Howe, Alan Lee, Luca Michelucci, Ted Nasmith, Stephen Walsh, David Wyatt
Okładka książki Tolkiens Hobbit: A Book of 20 Postcards Pauline Baynes, Cor Blok, Roger Garland, John Howe, Alan Lee, Capucine Mazille, Ted Nasmith, Ron Ploeg, Gerd Renshof, David Wenzel
Okładka książki Tolkiens Dragons and Monsters: A Book of 20 Postcards Inger Edelfeldt, Roger Garland, John Howe, Alan Lee, Ted Nasmith, Carol Emery Phenix
John Howe
John Howe
Znany ilustrator książek, obecnie mieszka w Neuchâtel (Szwajcaria). Jest jednym z najlepszych ilustratorów książek J.R.R. Tolkiena.

Cytaty z książki A Middle-Earth Traveller: Sketches From Bag End To Mordor

Dodaj cytat z książki A Middle-Earth Traveller: Sketches From Bag End To Mordor