Magiczne bajki na dziecięce smutki. Bajki pomagajki dla nieco starszych dzieci

Okładka książki Magiczne bajki na dziecięce smutki. Bajki pomagajki dla nieco starszych dzieci autorstwa Krystyna Droździewicz, Lidia Ippoldt
Krystyna DroździewiczLidia Ippoldt Wydawnictwo: PROMO Cykl: Bajki pomagajki (tom 2) literatura dziecięca
48 str. 48 min.
literatura dziecięca
Bajki pomagajki (tom 2)
Magiczne bajki na dziecięce smutki
2012-01-01
2012-01-01
48 min.
Intencją pomysłodawców oraz autorów tegoż zbiorku, wydanego nakładem Urzędu Miasta i Gminy Skawina w ramach Skawińskich Dni Profilaktyki "Bądź bliżej dziecka, uchronisz je od uzależnień", było stworzenie poglądowych, praktycznych pomocy do wykorzystania przez rodziców, dziadków, wychowawców w rozwiązywaniu najczęstszych dziecięcych problemów. Każda z bajeczek dotyczy innego z nich. Bajki przeznaczone są głównie dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym i m.in. dotyczą trudności w czytaniu, czy niepowodzeń szkolnych.
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Magiczne bajki na dziecięce smutki. Bajki pomagajki dla nieco starszych dzieci w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Magiczne bajki na dziecięce smutki. Bajki pomagajki dla nieco starszych dzieci

OPINIE i DYSKUSJE o książce Magiczne bajki na dziecięce smutki. Bajki pomagajki dla nieco starszych dzieci

Tagi i tematy do książki Magiczne bajki na dziecięce smutki. Bajki pomagajki dla nieco starszych dzieci

Okładka książki Bajka jak lekarstwo Agnieszka Chamera-Nowak, Lidia Ippoldt
Bajka jak lekarstwo Agnieszka Chamera-Nowak, Lidia Ippoldt
Okładka książki Bajkowa niania: bajki pomagajki dla najmłodszych Agnieszka Biernat, Alicja Breiter, Lidia Ippoldt, Marta Jurek, Joanna Kuc, Urszula Lisowska-Kożuch

Cytaty z książki Magiczne bajki na dziecięce smutki. Bajki pomagajki dla nieco starszych dzieci