Nieodparta pokusa

- Wyoming Strong
- 2018-05-16
- 2018-05-16
- Natalia Kamińska-Matysiak
Każde spotkanie Sary i Wolfa kończy się gwałtowną kłótnią. Ona wyzywa go od najgorszych – najczęściej po persku. On niezmiennie radzi, by szybko wracała do swej chatki na kurzej nóżce i nakarmiła wygłodniałe nietoperze.
Próbują się unikać, ale życie wciąż krzyżuje ich drogi. Są sąsiadami, robią zakupy w tych samych sklepach, a kiedy wybierają się do Houston lub San Antonio, to zawsze na to samo przedstawienie. W miarę jak coraz lepiej się poznają, początkowa wrogość ustępuje miejsca zrozumieniu i sympatii. Chętnie zaczęliby się spotykać na innych zasadach, ale najpierw muszą rozliczyć się z przeszłością.
Kup Nieodparta pokusa w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Nieodparta pokusa
239 użytkowników ma tytuł Nieodparta pokusa na półkach głównych- Przeczytane 159
- 2018 11
- Diana Palmer 5
- Harlequin 4
- 2019 3
- Ebook 3

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nieodparta pokusa
Interesujący romans.
Interesujący romans.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKażde spotkanie Sary i Wolfa powoduje iskrzenie, kłótnie i zgryźliwe docinki. I choć starają się unikać los cały czas stawia ich na swojej drodze, a im więcej czasu spędzają w swoim towarzystwie wzajemna niechęć przeistacza się w fascynację.
Uwielbiam twórczość Autorki. Choć jej książki opierają się na przewidywalności i utartym schemacie, jej przyjemny i lekki styl sprawiają, że chętnie sięgam po jej twórczość. Wiem, że przy nich spędzę miło czas i zrelaksuje się, ale też będę przeżywać losy bohaterów.
Sara i Wolf są pokiereszowani przez życie, a ich traumatyczne przeżycia odcisnęły na nich piętno, które miało ogromny wpływ na ich życie i zachowania. Każde z nich przybrało swoją "zbroję", ale gdy rodzące się uczucie zmusi ich do porzucenia jej okazuje się, że s bardzo do siebie podobni i pragną tego samego.
Tylko w najmniej odpowiednim momencie przeszłość da o sobie znać?
Wątek hate- love jest tutaj przedstawiony w świetny sposób, a docinki bohaterów bardzo mi się podobały.
Cóż mogę powiedzieć, ja z pewnością jeszcze będę sięgać, jaki wracać do książek Autorki.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTylko czy ich rodzące się uczucie ma szansę przetrwać, gdy oboje jeszcze nie uporali się z trudną przeszłością?
Uwielbiam twórczość...
Czasem traumę trzeba zwalczać traumą. Felerlni ludzie trzymają się razem. Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKocham książki tej autorki ,wiem, że są ckliwe i w sumie co drugą o tym samym,ale te książki są swego rodzaju odskocznią od życia codziennego.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna powieść, która jest moją słabością. Podoba mi się chemia między bohaterami, ale ich rozmowy o seksie już nie :P Te wszystkie zwroty akcji związane z najemnikami i napastowaniem są chwilami nie do zniesienia.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJedna z moich ulubionych części w tej serii;) Po ciężkim dniu w pracy... wskazany taki klimatyczny romans;) a zaloty Wolfa i Sary są elektryzujące
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka tak słaba i przewidywalna, że aż szok. Dla mnie strata czasu, który mogłabym poświęcić na ciekawsze pozycje.
Schemat - on brutalny i obyty w świecie, starszy i doświadczony, prześladowany przez demony przeszłości. Ona młoda, zamknięta w sobie, bojąca się mężczyzn bo dawno temu przeżyła molestowanie. Niby temat poważny i należałoby się trochę współczucia, jednak historia Sary do mnie nie przemawia. Wydaje się potraktowana po macoszemu, a przez to nieprawdziwa. Nie chwyta za serce, a powinna.
No cóż, czasami zdarzają się książki, którym mówię zdecydowanie nie.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSchemat - on brutalny i obyty w świecie, starszy i doświadczony, prześladowany przez demony przeszłości. Ona młoda, zamknięta w sobie, bojąca się mężczyzn bo dawno temu przeżyła molestowanie. Niby temat poważny i należałoby się trochę współczucia, jednak...
Piękny nowoczesny romans. Fajna książka ale za krótka. Wciąga 😄
Piękny nowoczesny romans. Fajna książka ale za krótka. Wciąga 😄
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTak debilnej, a zarazem śmiesznej, książki nie czytałam dawno (a jestem po lekturze niemal wszystkich opowieści machniętych przez Katarzynę Michalak). Wszystko przez bohaterów i toczące się między nimi dialogi. Ona to dwudziestoczteroletnia dziewica ze zrośniętą błoną, którą 11 lat wcześniej molestował ojczym, on to trzydziestosiedmioletni najemnik, którego kobieta wyśmiewała, gdy miał ejakulację (no nie wiem, jak to inaczej ubrać w słowa). Tak się bardzo nienawidzą, że gdy zostają sami, ona zachodzi w ciążę – wszystkiemu są winne skurczybyki, ruchliwe plemniki (kto czytał, potwierdzi moje słowa),Żeby tego było mało, oboje namiętnie grają w World of Warcraft, choć ich rozmowy wskazują, że ne umieją obsłużyć ani najprostszej wyszukiwarki, ani encyklopedii (czytać: cały czas walą do siebie tekstami w stylu: „jestem duży, jestem większy od innych mężczyzn; niektórzy mężczyźni są tam więksi”, „mogłaś zajść w ciążę, nie doszło do penetracji, ale tak się mogło stać”) przez co boli mnie dziś twarz. Bo co przeczytałam mądrości wygłaszane przez któreś z nich, z niedowierzania trzaskałam sobie „face palm” i teraz mam obitą twarz i zwyczajnie się wstydzę, że czytam takie coś po nocach. Nie, nie i jeszcze raz nie!
Tak debilnej, a zarazem śmiesznej, książki nie czytałam dawno (a jestem po lekturze niemal wszystkich opowieści machniętych przez Katarzynę Michalak). Wszystko przez bohaterów i toczące się między nimi dialogi. Ona to dwudziestoczteroletnia dziewica ze zrośniętą błoną, którą 11 lat wcześniej molestował ojczym, on to trzydziestosiedmioletni najemnik, którego kobieta...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to23-37
23-37