Pochwała prostego zycia

- Keep-life-simple Therapy
- 2017-01-01
- 2017-01-01
- Ernest Bryll, Marta Bryll
Pochwała prostego życia to kolejna po Bądź dla siebie dobry, O przebaczaniu i Terapii żałoby część z serii „Elfie pogotowie”, małych książeczek autoterapeutycznych, które podbiły serca czytelników na całym świecie.
Co możemy zrobić, by poznać i docenić prosty styl życia? Linus Mundy proponuje, abyśmy na nowo odkryli radość płynącą ze spokojnej rozmowy, prostej opowieści czy szczerego wyrażenia uczuć do drugiej osoby. Owe proste dary i przyjemności pomogą nam utrzymać równowagę w naszym życiu.
Kup Pochwała prostego zycia w ulubionej księgarni
Oceny książki Pochwała prostego zycia
24 użytkowników ma tytuł Pochwała prostego zycia na półkach głównych- Chcę przeczytać 15
- Moja edukacja 1
- 2019 1
- Samodzielne 1
- Księgarnia 1
- Cudeńka mądrej sówki 1
- Psychologia/filozofia/poradniki/nauka 1
- Depresja 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pochwała prostego zycia
Najprostsze prawdy są najtrudniejsze do zrozumienia. Króciutka książeczka terapeutyczna a prawdziwe arcydzieło. Rysunki przepiękne.
Nauczyć się na pamięć i stosować codziennie w swoim życiu. Nie zapominać, że życie jest proste ;)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPochwała prostego życia, czyli do szczęścia nam jest potrzebne: zachwycenie się prostymi rzeczami, kolorami liści, pięknem przyrody.
Z przedmowy książeczki:
Miła pozycja do przejrzenia, nie jako ambitna publikacja, ale jako jednorazowy zastrzyk pozytywnych myśli. Nadaje się na prezent.
Z przedmowy książeczki:
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to"Życie pełne prostoty uwolni pokłady energii zgromadzone w naszej duszy - nasz umysł, dusza i emocje będą wolne od niepokoju".