Dalej, Sigge!

Okładka książki Dalej, Sigge! autora Lin Hallberg, Margareta Nordqvist, 9788365796417
Okładka książki Dalej, Sigge!
Lin HallbergMargareta Nordqvist Wydawnictwo: Mamania Cykl: Sigge (tom 3) Seria: Sigge literatura dziecięca
literatura dziecięca
Sigge (tom 3)
Sigge
Kom igen Sigge
2017-12-07
2017-12-07
Dorota Skowrońska

Kup Dalej, Sigge! w ulubionej księgarnii

Oceny książki Dalej, Sigge!

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dalej, Sigge!

Prosta historia napisana w sposób ładny dla dzieci. Jeśli dziecko zaczyna przygodę z końmi, czy kucami to śmiało mogę polecić ten cykl.

Książka całkiem, całkiem. Lepsza była pierwsza Książka o Sigge.

Książka całkiem, całkiem. Lepsza była pierwsza Książka o Sigge.

Dalej Sigge jest sympatyczną książką ale spokojną bardzo, i raczej napisaną dla dzieci w wieku 3-7lat. Można się tego domyślić po wyglądzie książki: duża czcionka, szerokie przerwy między wersami, prosto sformułowane zdania i mnóstwo ilustracji. Początkujący czytelnicy mogą być zachwyceni.
Mnie zniechęcił początek, akcja wolno się rozwija, a opisy są niezbyt wciągające. Mimo wszystko przeczytałam do końca, i nie żałuję bo jako całokształt książka nie wydaje się taka zła.
Zuzka, Wasza recenzentka (pickabook.pl)

22 użytkowników ma tytuł Dalej, Sigge! na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Dalej, Sigge! na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Dalej, Sigge!

Okładka książki Wiosenne przygody Lin Hallberg, Margareta Nordqvist

Okładka książki Co zrobić z tą górą śmieci? Małgorzata Ogonowska, Artur Rogoś
Co zrobić z tą górą śmieci? Małgorzata Ogonowska, Artur Rogoś
Okładka książki Lisy nie kłamią Heike Drewelow, Ulrich Hub
Lisy nie kłamią Heike Drewelow, Ulrich Hub
Okładka książki Szczęśliwy ten, kto dostanie Dunię Eva Eriksson, Rose Lagercrantz
Szczęśliwy ten, kto dostanie Dunię Eva Eriksson, Rose Lagercrantz
Okładka książki Ostatnia owca Ulrich Hub, Jörg Mühle
Ostatnia owca Ulrich Hub, Jörg Mühle

Cytaty z książki Dalej, Sigge!

Dodaj cytat z książki Dalej, Sigge!