Trouble on Paradise: an ExForce novella

Okładka książki Trouble on Paradise: an ExForce novella autora Craig Alanson,
Okładka książki Trouble on Paradise: an ExForce novella
Craig Alanson Wydawnictwo: Amazon Kindle Cykl: Expeditionary Force (tom 3.5) fantasy, science fiction
e-book
Expeditionary Force (tom 3.5)
Trouble on Paradise: an ExForce novella
2017-03-22
2017-03-22
angielski

Kup Trouble on Paradise: an ExForce novella w ulubionej księgarnii

Oceny książki Trouble on Paradise: an ExForce novella

OPINIE i DYSKUSJE o książce Trouble on Paradise: an ExForce novella

troche slabsza czesc ale lektor nadrabia!

troche slabsza czesc ale lektor nadrabia!

Bez Skipiego jest trochę smutno jednak dla fanów serii na pewno pozycja jest wartościowa. Lektor Wojtek Masiak niezmiennie zaskakuje (śpiewa)

Osobiście książka bardzo przypadało mi do gustu. Super spojrzenie z innej perspektywy na to co się dzieje na Paradiss. Przyjemnie było poczytać książkę i odpocząć od skippyego. Z chęcią widziałbym taki przerywnik "połówkowy" po każdej głównej części. Dla fanów pozycja obowiązkowa

396 użytkowników ma tytuł Trouble on Paradise: an ExForce novella na półkach głównych
72 użytkowników ma tytuł Trouble on Paradise: an ExForce novella na półkach dodatkowych

Craig Alanson
Craig Alanson
Craig Alanson urodzony 1962 61 lat, Springfield, Massachusetts, Stany Zjednoczone. Tworzył raporty finansowe dla dużej firmy świadczącej usługi informatyczne. Pisząc powieści nocami iw weekendy, w końcu niezależnie opublikował trzy powieści na Amazonie. W ciągu 6 miesięcy od wydania pierwszego e-booka był w stanie rzucić swoją codzienną pracę i zająć się pisarstwem w pełnym wymiarze godzin. Przełomowy sukces Columbus Day (Expeditionary Force, Book 1) osiągnął nowe szczyty, kiedy Podium Audio wydało go w formacie audio, z narracją zdobywcy nagrody Audie, RC Braya. Audiobook Columbus Day był wielkim hitem i znalazł się w finale nagrody Audie jako Audiobook Roku. Seria ExForce, jak jest znana fanom, doczekała się 10 książek/audiobooków, z których wiele trafiło na listę bestsellerów NYT, z 11. książką wydaną w czerwcu 2021 r. Craig opublikował także serię spin-off, ExForce: Mavericks; dramat audio ExForce, Homefront; trylogia fantasy Ascendent; oraz kosmiczna opera dla młodych dorosłych, Aces. Craig mieszka w Wirginii z żoną, która go kocha, mimo że wiecznie odmawia sprzątania garażu.

Cytaty z książki Trouble on Paradise: an ExForce novella

Dodaj cytat z książki Trouble on Paradise: an ExForce novella