Jan Karski. Jedno życie. Kompletna opowieść. Tom III (1945–2000) MANHATTAN

- biografia, autobiografia, pamiętnik
- Jedno życie (tom 3)
- 2023-01-01
- 2023-01-01
Tom 3 obejmuje okres powojenny (próby znalezienia swego miejsca na Zachodzie, studia i kariera w Georgetown University, sytuacja rodzinna i małżeństwo, działalność niepodległościowa, związki z Polską po 1989 roku, pozycja wśród elit III RP, przyjaźnie, honory i zaszczyty, poglądy na miejsce i rolę Polski w świecie, związki ze światem żydowskim, pozycja bohatera, który próbował powstrzymać Holocaust, a potem zwalczał antysemityzm oraz był przyjacielem Izraela i narodu żydowskiego).
Kup Jan Karski. Jedno życie. Kompletna opowieść. Tom III (1945–2000) MANHATTAN w ulubionej księgarni
Oceny książki Jan Karski. Jedno życie. Kompletna opowieść. Tom III (1945–2000) MANHATTAN
76 użytkowników ma tytuł Jan Karski. Jedno życie. Kompletna opowieść. Tom III (1945–2000) MANHATTAN na półkach głównych- Chcę przeczytać 70
- Historia 3
- Chcę kupić 2
- Szukam 1
- Polska 1
- Chcę do kolekcji 🔎 1
- Do kupienia 1
Tagi i tematy do książki Jan Karski. Jedno życie. Kompletna opowieść. Tom III (1945–2000) MANHATTAN
Cytaty z książki Jan Karski. Jedno życie. Kompletna opowieść. Tom III (1945–2000) MANHATTAN
Dodaj cytat z książki Jan Karski. Jedno życie. Kompletna opowieść. Tom III (1945–2000) MANHATTAN
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jan Karski. Jedno życie. Kompletna opowieść. Tom III (1945–2000) MANHATTAN
Czemu nie ma nigdzie tej książki do kupienia?...
Czemu nie ma nigdzie tej książki do kupienia?...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam!
Polecam!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTrzeci tom miał premierę już dwa lata temu ( w czerwcu 2018 roku)... Ale nie w Polsce, tylko w USA.
Czy może ktoś wyjaśnić dlaczego nie można tej książki kupić w PL?
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzy może ktoś wyjaśnić dlaczego nie można tej książki kupić w PL?