Praca z energią. 111 ćwiczeń wzmacniających Twoje wibracje

Okładka książki Praca z energią. 111 ćwiczeń wzmacniających Twoje wibracje autora Kyle Gray, 9788373778153
Okładka książki Praca z energią. 111 ćwiczeń wzmacniających Twoje wibracje
Kyle Gray Wydawnictwo: Stu­dio Astrop­sy­cho­lo­gii ezoteryka, senniki, horoskopy
ezoteryka, senniki, horoskopy
2017-01-01
2017-01-01

Kup Praca z energią. 111 ćwiczeń wzmacniających Twoje wibracje w ulubionej księgarnii

Oceny książki Praca z energią. 111 ćwiczeń wzmacniających Twoje wibracje

OPINIE i DYSKUSJE o książce Praca z energią. 111 ćwiczeń wzmacniających Twoje wibracje

Spodziewałam się czegoś więcej!
Książka opisuje czym jest duchowość, pokrótce omawia czakry i kundalini.
Mamy zadania na każdy dzień z modlitwą. Pozycja dla osób które są na samym początku rozwoju duchowego chociaż i dla nich polecała bym inne ciekawsze książki.

Spodziewałam się czegoś więcej!
Książka opisuje czym jest duchowość, pokrótce omawia czakry i kundalini.

70 użytkowników ma tytuł Praca z energią. 111 ćwiczeń wzmacniających Twoje wibracje na półkach głównych
11 użytkowników ma tytuł Praca z energią. 111 ćwiczeń wzmacniających Twoje wibracje na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Praca z energią. 111 ćwiczeń wzmacniających Twoje wibracje

Kyle Gray
Kyle Gray
Najpopularniejszy anielski terapeuta młodego pokolenia, nazywany również "zaklinaczem aniołów".

Kroniki Akaszy Gabrielle Orr
Kroniki Akaszy
Gabrielle Orr
Któż z nas nie chciałby poznać wszelkich tajemnic życia ? Nie tylko tego "obecnego" - by uczynić je naprawdę "zacnym" - ale także swoich poprzednich wcieleń ? A, jak przekonuje Autorka niniejszej książki - jest to jak najbardziej możliwe. Choć, niczym wszystko, co istotne - wymaga pewnych, powiedzmy - poświęceń... Kroniki Akaszy to bliżej nieokreślone miejsce w przestrzeni "naszego" Wszechświata, w którym przechowywane są informacje o wszelkich przejawach istnienia, mających miejsce w całej jego historii. Od zwykłych zamiarów/myśli począwszy, na konkretnych czynach/działaniach skończywszy. Kroniki zawierają też (ponoć) pełne życiorysy wszystkich istot zamieszkujących kiedykolwiek ów "obszar" - w tym także ludzi. Zaś ci ostatni, dzięki konkretnym zdolnościom niektórych swoich zmysłów - potrafią niekiedy penetrować, nawet te "mało" widoczne, obszary "Wielkiej Tajemnicy Istnienia Wszechrzeczy"... Autorka przedstawia podstawowe "techniki", dzięki którym możemy dotrzeć do Kronik Akaszy. I zapoznać się z interesującymi nas zagadnieniami, dotyczącymi głównie naszego istnienia. Potrzebna jest tylko wiara i czyste intencje. Czasem jeszcze duchowi Nauczyciele/Mistrzowie, by pomogli nam właściwie zinterpretować to, co zostanie nam "pokazane". Bo przykładowo róża nie zawsze oznacza romantyczne uniesienia - niekiedy trzeba bowiem zwrócić uwagę na jej kolce, które mają chronić to, co piękne... Ogólne przesłanie książki jest dosyć optymistyczne - wszystko jest ze sobą w jakiś sposób powiązane, największą siłą "zawsze i wszędzie" jest bezwarunkowa miłość, a tzw.eter jest pełen przyjaznych nam istot. Które, gdy tylko w odpowiedni sposób o to poprosimy - pomogą nam odnaleźć właściwą drogę w labiryncie złudnych, życiowych ścieżek... Cóż, wydaje się, że nigdy nie możemy być pewni, z kim skontaktujemy się wysyłając "sygnał zainteresowania" w ów "osławiony" eter. Ufność w to, że trafimy w "dobre ręce" jest urocza, ale i ryzykowna zarazem. Zaś przesadna ciekawość może niekiedy doprowadzić do niezbyt miłych czy komfortowych sytuacji. Ale z drugiej strony - kto nie ryzykuje, nowych światów nie odkrywa ...
Robwier - awatar Robwier
Liczby losu a wolność wewnętrzna Natasza Czarmińska
Liczby losu a wolność wewnętrzna
Natasza Czarmińska
''Numerologia jest nauką usiłującą wydobyć, nazwać i uporządkować za pomocą obiektywnych metod naszą wewnętrzną, intuicyjną wiedzę. Może stać się magicznym kluczem do naszego wnętrza, ale jest nim także każda inna wiedza ezoteryczna, przeżycie mistyczne lub technika medytacyjna, pod warunkiem że jest w nas Wewnętrzny przymus poznania prawdy, zrozumienia, a więc — rozwoju. Że jest on silniejszy od strachu przed śmiercią, która zawiera się w każdej głębokiej przemianie wewnętrznej, wystawiającej na próbę nasze uczuciowe, rodzinne i zawodowe związki.'' Jedna z dobrych książek o numerologii. Przyznam, że czytało mi się ją bardzo przyjemnie. Wciąga, co najważniejsze. Napisana w bardzo lekki sposób. Dzięki znajomości numerologii i znaczeń samych wibracji, możemy dowiedzieć się bardzo dużo o sobie. Liczby są istną wskazówką do odkrycia naszych potencjałów ale nie tylko. A to wszystko jest zawarte w naszym indywidualnym kodzie energetycznym zwanym datą urodzenia. Dzięki poznaniu i przyswojeniu numerologicznej wiedzy, możemy bardziej zrozumieć siebie ale i innych, nauczyć się żyć w zgodzie z samym sobą, zrozumieć swoje wnętrze i co najważniejsze - zrozumieć swój los, przeznaczenie i to co nas spotyka. Dzięki tej książce zrozumiemy iż w życiu nic nie dzieje się przypadkowo.Każdy z nas ma swoją, niepowtarzalną drogę, którą podąża, korzystając również z tego, co nazywamy wolną wolą. A no i książce z całego serducha polecam, tym, którzy jeszcze nie zdążyli się z tematem poznać. Zdecydowanie warto. :)
Kaoru - awatar Kaoru

Cytaty z książki Praca z energią. 111 ćwiczeń wzmacniających Twoje wibracje

Dodaj cytat z książki Praca z energią. 111 ćwiczeń wzmacniających Twoje wibracje