Okładka książki Blueberry. Integral 0. Fort Navajo, Burza na Zachodzie, Samotny Orzeł, Zaginiony jeździec, Tropem Nawahów autora Jean-Michel Charlier, Jean Giraud (Moebius),9788328119659
Jean-Michel CharlierJean Giraud (Moebius) Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Blueberry (tom 1-5) Seria: Plansze Europy komiksy
komiksy
Blueberry (tom 1-5)
Plansze Europy
Blueberry: Fort Navajo / Tonnerre à l'ouest / L'aigle solitaire / Le cavalier perdu / La piste des Navajos
2018-02-15
2018-02-15
9788328119659
Wojciech Birek

Kup Blueberry. Integral 0. Fort Navajo, Burza na Zachodzie, Samotny Orzeł, Zaginiony jeździec, Tropem Nawahów w ulubionej księgarnii

Oceny książki Blueberry. Integral 0. Fort Navajo, Burza na Zachodzie, Samotny Orzeł, Zaginiony jeździec, Tropem Nawahów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Blueberry. Integral 0. Fort Navajo, Burza na Zachodzie, Samotny Orzeł, Zaginiony jeździec, Tropem Nawahów

Podobno najlepszy western w historii komiksu. Owszem, bawiłem się bardzo dobrze ale i przekonałem się, że od westernów zdecydowanie wolę inne klimaty. Może kiedyś się kupi kontynuacje ale jest tyle innych pozycji, które muszę nadrobić, choćby Skalp z Vertigo. Nigdy chyba nie znajdę ochoty na kolejne Dzikie Zachody. Na "Western" Rosińskiego i Van Hamme'a też mnie nie ciągnie. Więc prócz tej jednej próby muszę zadowolić się jeszcze Tytusem księga IX i jednym odcinkiem Lucky Lucka.

Dla mnie bomba. Czytam komiksy od bardzo dawna, przeczytałem wiele serii. A to było pierwsze spotkanie z Blueberry. Świetny komiks i piękne wydanie. Polecam dla fanów komiksu i westernu.

Klasyka, wczesny Moebius i dopiero kształtujący się pomysł na Blueberry'ego. Wciągająca historia, co ciekawe, dużo poświęcania zwierząt jako dywersje by zmylić przeciwnika.

91 użytkowników ma tytuł Blueberry. Integral 0. Fort Navajo, Burza na Zachodzie, Samotny Orzeł, Zaginiony jeździec, Tropem Nawahów na półkach głównych
58 użytkowników ma tytuł Blueberry. Integral 0. Fort Navajo, Burza na Zachodzie, Samotny Orzeł, Zaginiony jeździec, Tropem Nawahów na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Blueberry. Integral 0. Fort Navajo, Burza na Zachodzie, Samotny Orzeł, Zaginiony jeździec, Tropem Nawahów

Okładka książki Altor Marco Bati, Jean Giraud (Moebius)
Altor Marco Bati, Jean Giraud (Moebius)
Okładka książki The Incal Book 3. What Lies Beneath Jean Giraud (Moebius), Alexandro Jodorowsky
The Incal Book 3. What Lies Beneath Jean Giraud (Moebius), Alexandro Jodorowsky
Okładka książki RELAX Magazyn opowieści rysunkowych nr 44 Philippe Druillet, André Franquin, Roman Gajewski, Jean Giraud (Moebius), Andreas Martens, Milorad Vicanovic Maza, Bartosz Minkiewicz, Oktawia Ogniew, Yanick Paquette, Mark Russell, Przemysław Soroka, Wojciech Stefaniec, Marko Stojanović, Piotr Szulc, Tudor Topa, Robert Waga, Bernie Wrightson
Okładka książki Metal Hurlant #3/2023 Alias, Marc Caro, Caza, Nicole Claveloux, Serge Clerc, Luc Cornillon, Beb Deum, Jean-Pierre Dionnet, Dodo, Philippe Druillet, DidIer Eberoni, Jean-Claude Gal, Paul Gillon, Jean Giraud (Moebius), Dominique Hé, Kent Hutchinson, Rodolphe Daniel Jacquette, Jano, Nicolas Labarre, Sergio Macedo, Nikita Mandryka, Frank Margerin, Chantal Montellier, Jean-Michel Nicollet, Picaret, Christophe Quillien, Ben Radis, Francois Riviere, François Schuiten, Luc Schuiten, Denis Sire, Romain Slocombe, Jacques Tardi, Georges Trouin Tramber, Jean-Louis Tripp
Okładka książki RELAX Magazyn opowieści rysunkowych nr 41 Julian Bohdanowicz, Kurt Busiek, Paul Cauuet, Caza, Jagoda Czarnowska, Roman Gajewski, Gir, Jean Giraud (Moebius), Grzegorz Janusz, Wilfrid Lupano, Andreas Martens, Bartosz Minkiewicz, Tomasz Niewiadomski, Piotr Nowacki, Yanick Paquette, Gerald Parel, Francois Riviere, Mark Russell, Wojciech Stefaniec, Mateusz Wiśniewski, Jan Żarnowiecki, Bartosz Zaskórski
Okładka książki Szalona z Sacré-Coeur Jean Giraud (Moebius), Alexandro Jodorowsky
Szalona z Sacré-Coeur Jean Giraud (Moebius), Alexandro Jodorowsky
Okładka książki Młodość Blueberryego. Tom 1 Jean-Michel Charlier, Jean Giraud (Moebius)
Młodość Blueberryego. Tom 1 Jean-Michel Charlier, Jean Giraud (Moebius)

Okładka książki Cyann. Integral #1. ŹrÓdło i sOnda. Sześć pór roku na ilO. François Bourgeon, Claude Lacroix
Okładka książki Fechmistrz Xavier Dorison, Joel Parnotte
Fechmistrz Xavier Dorison, Joel Parnotte
Okładka książki Miracleman Chuck Austen, Alan Davis, Steve Dillon, Don Lawrence, Alan Moore, Paul Neary, John Ridgway, John Totleben, Rick Veitch
Okładka książki Halloween Blues Grażyna Fołtyn-Kasprzak (Graza), Zbigniew Kasprzak (Kas), Jean-Claude Smit-le-Bénédicte (Mythic)
Okładka książki Top 10 Gene Ha, Alan Moore
Top 10 Gene Ha, Alan Moore
Okładka książki Undertaker - 1 - Pożeracz złota Xavier Dorison, Ralph Meyer
Undertaker - 1 - Pożeracz złota Xavier Dorison, Ralph Meyer
Okładka książki Dziewczyna z Panamy Laurent Galandon, Zbigniew Kasprzak (Kas)
Dziewczyna z Panamy Laurent Galandon, Zbigniew Kasprzak (Kas)

Cytaty z książki Blueberry. Integral 0. Fort Navajo, Burza na Zachodzie, Samotny Orzeł, Zaginiony jeździec, Tropem Nawahów