Pielęgnacja włosów suchych, porowatych i zniszczonych

Okładka książki Pielęgnacja włosów suchych, porowatych i zniszczonych autora Natalia Pawłowska, 9788394618902
Okładka książki Pielęgnacja włosów suchych, porowatych i zniszczonych
Natalia Pawłowska Wydawnictwo: Blondhaircare poradniki
poradniki
e-book
2016-12-02
2016-12-02

Kup Pielęgnacja włosów suchych, porowatych i zniszczonych w ulubionej księgarnii

Oceny książki Pielęgnacja włosów suchych, porowatych i zniszczonych

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pielęgnacja włosów suchych, porowatych i zniszczonych

Gorąco polecam każdemu, kto wkręca się we włosomaniactwo!

Gorąco polecam każdemu, kto wkręca się we włosomaniactwo!

Solidne kompendium wiedzy - nie tylko o włosach;-)

Solidne kompendium wiedzy - nie tylko o włosach;-)

Na tę książkę czekałam z zapartym tchem. Gdy odebrałam przesyłkę, byłam wniebowzięta :) Książkę powinna przeczytać nie tylko włosomaniaczka, czy osoba borykająca się z włosowymi problemami, a każda z nas! Wydawało mi się, że znam swoje włosy i umiem z nimi postępować tak, aby były zdrowe i piękne, a ta książka miała być tylko "kropką na i", takim usystematyzowanym spisem wiedzy, którą posiadam. No cóż, okazało się, że gdy zabrałam się za jej czytanie, odkryłam rzeczy/informacje, o których nie miałam pojęcia, lub to, że nie wszystkie czynności higienizacyjne wykonuję w sposób poprawny. Książkę Natalii przeczytałam w dwa wieczory. Jak na mnie dość długo, ale chciałam jak najdokładniej zrozumieć to, o czym czytam. To nie powieść, a poradnik, który wymaga sporej dawki skupienia. Zdarzało się również, że po przeczytaniu pewnej ilości stron, a nawet rozdziałów, wracałam do poprzednich, by w pełni zrozumieć całość. Lektura okazała się nie tylko pouczająca ale i wciągająca!
Jeśli choć trochę lubisz swoje włosy, a ich los nie jest Ci obojętny to powinnaś przeczytać tę książkę.
P.S. Zdjęcia Natalii są prześliczne. Można je oglądać bez końca ❤
Polecam, POLECAM!

75 użytkowników ma tytuł Pielęgnacja włosów suchych, porowatych i zniszczonych na półkach głównych
19 użytkowników ma tytuł Pielęgnacja włosów suchych, porowatych i zniszczonych na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Pielęgnacja włosów suchych, porowatych i zniszczonych

Natalia Pawłowska
Natalia Pawłowska
Natalia Pawłowska to autorka popularnego bloga o pielęgnacji włosów: www.blondhaircare.com, którego prowadzi od 2011 roku. Zajrzyj na instagram: www.instagram.com/blondhaircare i do sklepu z książkami: www.blondhaircare.pl.

Cytaty z książki Pielęgnacja włosów suchych, porowatych i zniszczonych

Dodaj cytat z książki Pielęgnacja włosów suchych, porowatych i zniszczonych