Nasze emocje

Okładka książki Nasze emocje autora Elżbieta Szwajkowska, Witold Szwajkowski, 9788371345654
Okładka książki Nasze emocje
Elżbieta SzwajkowskaWitold Szwajkowski Wydawnictwo: Grupa Wydawnicza Harmonia interaktywne, obrazkowe, edukacyjne
interaktywne, obrazkowe, edukacyjne
2012-01-01
2012-01-01

Kup Nasze emocje w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nasze emocje

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nasze emocje

5 użytkowników ma tytuł Nasze emocje na półkach głównych
4 użytkowników ma tytuł Nasze emocje na półkach dodatkowych

Okładka książki Święta z Panem Wierszysławem Elżbieta Szwajkowska, Witold Szwajkowski
Święta z Panem Wierszysławem Elżbieta Szwajkowska, Witold Szwajkowski
Okładka książki Słowa po kawałku Elżbieta Szwajkowska, Witold Szwajkowski
Słowa po kawałku Elżbieta Szwajkowska, Witold Szwajkowski
Okładka książki Żabki grają w łapki. Maluszki ćwiczą rączki, nóżki i paluszki Justyna Karaszewska, Elżbieta Szwajkowska, Witold Szwajkowski
Okładka książki Ptaszek śpiewa fiu-fiu-fiu czyli maluszki naśladują dźwięki Elżbieta Szwajkowska, Witold Szwajkowski
Okładka książki Idą mrówki po brzuszku. Wierszyki do zabaw dla maluszków Elżbieta Szwajkowska, Witold Szwajkowski
Okładka książki Rymowane zagadki matematyczne Elżbieta Szwajkowska, Witold Szwajkowski
Rymowane zagadki matematyczne Elżbieta Szwajkowska, Witold Szwajkowski
Okładka książki Wierszyki ćwiczące języki, czyli rymowanki logopedyczne dla dzieci Marta Galewska-Kustra, Joanna Kłos, Elżbieta Szwajkowska, Witold Szwajkowski
Elżbieta Szwajkowska
Elżbieta Szwajkowska
Współautorka książek, gier, zabawek i pomocy dydaktycznych, a także różnych pomysłów na łączenie rymowanych tekstów z zabawami i grami edukacyjnymi dla dzieci. Wszystkie dotychczasowe książki ukazały się nakładem Wydawnictwa Harmonia. Są wśród nich bogate zbiory rymowanych tekstów do ćwiczeń logopedycznych, zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych, a także publikacje, które mogą mieć różnorodne zastosowania edukacyjne.

Cytaty z książki Nasze emocje

Dodaj cytat z książki Nasze emocje