Do dwóch razy sztuka

Okładka książki Do dwóch razy sztuka autora Diana Palmer, 9788323817475
Okładka książki Do dwóch razy sztuka
Diana Palmer Wydawnictwo: HarperCollins Polska Seria: Sezon na miłość literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Sezon na miłość
Diamond Spur
2016-08-11
2004-01-01
Weronika Żółtowska

Kup Do dwóch razy sztuka w ulubionej księgarnii

Oceny książki Do dwóch razy sztuka

OPINIE i DYSKUSJE o książce Do dwóch razy sztuka

Nie zainteresowała mnie.

Nie zainteresowała mnie.

Dostalam toto na prezent. Mialam gorsze dni, w pracy kocioł uznalam, że sięgnę po coś co nie trzeba myśleć. Co ja przeczytalam?! Pranie mózgu dla dorastających panienek. Jak ludzie się dopasuja to nie ma takich cyrkow. Ta relacja głównych bohaterow, że też komuś się chce w czymś takim siedziec!! Mam nadzieje, że czytają to 70letnie znudzone matrony. Bo jak młoda dziewczyna Iwierzyce takie g... to za chwilę będzie czytać Czemu partner lze jak pies albo Kobiety które kochają za bardzo. Bardzo głupie i szkodliwa lektura.

Na półkach: , , , , , , , ,

Diana Palmer - "Do dwóch razy sztuka"/"Diamond spur"

Kathryn (20) + Jason (30) ---- CADE

*1988

Diana Palmer - "Do dwóch razy sztuka"/"Diamond spur"

Kathryn (20) + Jason (30) ---- CADE

*1988

471 użytkowników ma tytuł Do dwóch razy sztuka na półkach głównych
88 użytkowników ma tytuł Do dwóch razy sztuka na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Do dwóch razy sztuka

Diana Palmer
Diana Palmer
Diana Palmer, a właściwie Susan Spaeth Kyle napisała pierwszą powieść w 1979 roku. Wcześniej przez szesnaście lat pracowała jako dziennikarka w dziennikach i tygodnikach. Wydała ponad dziewięćdziesiąt książek, które przetłumaczono na wiele języków. Zdobyła siedmiokrotnie nagrodę Waldenbooks National Sales, czterokrotnie B. Dalton National Sales Award, dwukrotnie BookRack National Sales Award i wiele innych (Lifetime Achievement Award, Affaire de Coeur, RWA). Jest członkinią wielu towarzystw i zrzeszeń – Native American Rights Fund, American Museum of Natural History, National Cattlemen’s Association, Archeological Institute of America, Planetary Society, Georgia Conservancy, Georgia Sheriff’s Association i wielu organizacji dobroczynnych. Od 1972 roku jest żoną Jamesa Kyle’a, z którym ma jednego syna. W wieku czterdziestu pięciu lat wróciła na uczelnię, by uzupełnić wykształcenie. Ukończyła historię, archeologię i filologię hiszpańską. Namówił ją do tego mąż, który porzucił karierę urzędnika, ukończył studia informatyczne i założył firmę komputerową. W 1998 roku porzucił ten zawód i poświecił się karierze sportowej. Zdobył liczne nagrody i medale na lokalnych, krajowych i międzynarodowych zawodach w strzelaniu do rzutków. W wolnym czasie Susan uprawia ogródek, czyta książki z dziedziny archeologii i antropologii, słucha muzyki. Uwielbia iguany.

Cytaty z książki Do dwóch razy sztuka

Dodaj cytat z książki Do dwóch razy sztuka