Szarlotka z ogryzków

Okładka książki Szarlotka z ogryzków autora Iwona L. Konieczna, Paweł Tomczyk, 8374141662
Okładka książki Szarlotka z ogryzków
Paweł TomczykIwona L. Konieczna Wydawnictwo: W.A.B. literatura piękna
2006-01-01
2006-01-01

Kup Szarlotka z ogryzków w ulubionej księgarnii

Oceny książki Szarlotka z ogryzków

OPINIE i DYSKUSJE o książce Szarlotka z ogryzków

Fajna opowieść.

Fajna opowieść.

Niestety nie udało się do ukończyć książki, utknęłam gdzieś na 120 stronie..jakoś się nie chwapilam czytać dalej.
Z tego co pamiętam konwersacje internetowe były chwilami nawet śmieszne. Lubię grę słów,niedopowiedzenia, czytanie między wierszami dlatego też początkowo nawet byłam zainteresowana przeczytaniem jej do końca.
Ostatecznie chyba zmęczyłam się i bez żalu przerwałam czytanie..a dodam, że książki szanuje na tyle, że ogólnie staram się zawsze dotrwać do końca.

Nie odradzam, bo jak sądzę ta orginalna forma lektury niektórym może przypaść do gustu.

Ostatecznie chyba zmęczyłam się i bez żalu...

Gdy mam zły humor, otwieram tę książkę w dowolnym miejscu i zaczynam czytać... Bardzo szybko przypominam sobie, że życie jednak jest zabawne - wystarczy trochę dystansu do siebie i świata :-)

137 użytkowników ma tytuł Szarlotka z ogryzków na półkach głównych
37 użytkowników ma tytuł Szarlotka z ogryzków na półkach dodatkowych

Okładka książki Miesięcznik Fantastyka, nr 48 (9/1986) Grzegorz Babula, Zofia Beszczyńska, André Carneiro, Maciej Gałaszek, Harry Harrison, Marek Hemerling, Zygmunt Jazukiewicz, Antoni Korek, Tomasz Matkowski, Redakcja miesięcznika Fantastyka, Agnieszka Taborska, Paweł Tomczyk, Teresa Truszkowska, Gene Wolfe
Okładka książki Miesięcznik Fantastyka, nr 24 (9/1984) Peter S. Beagle, Eugeniusz Dębski, Andrzej Drzewiński, Robert E. Howard, Leszek Kraskowski, Ursula K. Le Guin, Jan J. Lubos, Jacek Martynik, Tomasz Matkowski, Anne McCaffrey, Redakcja miesięcznika Fantastyka, Dariusz Romanowski, Przemysław Skulski, Paweł Tomczyk, Rafał Ziemkiewicz

Okładka książki Wszystkie dni lata Stefan Chwin, Paweł Huelle, Krystyna Kofta, Włodzimierz Kowalewski, Wojciech Kuczok, Maria Nurowska, Sławomir Shuty, Izabela Sowa, Rafał Ziemkiewicz

Cytaty z książki Szarlotka z ogryzków

Paweł Tomczyk Szarlotka z ogryzków Zobacz więcej