William Shakespeare's Star Wars: The Empire Striketh Back

Okładka książki William Shakespeare's Star Wars: The Empire Striketh Back autora Ian Doescher, 9781594747151
Okładka książki William Shakespeare's Star Wars: The Empire Striketh Back
Ian Doescher Wydawnictwo: Quirk Books utwór dramatyczny (dramat, komedia, tragedia)
utwór dramatyczny (dramat, komedia, tragedia)
2014-03-18
2014-03-18
angielski

Kup William Shakespeare's Star Wars: The Empire Striketh Back w ulubionej księgarnii

Oceny książki William Shakespeare's Star Wars: The Empire Striketh Back

OPINIE i DYSKUSJE o książce William Shakespeare's Star Wars: The Empire Striketh Back

4 użytkowników ma tytuł William Shakespeare's Star Wars: The Empire Striketh Back na półkach głównych
7 użytkowników ma tytuł William Shakespeare's Star Wars: The Empire Striketh Back na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki William Shakespeare's Star Wars: The Empire Striketh Back

Okładka książki Star Wars: Z pewnego punktu widzenia. 40 opowiadań na 40-lecie Nowej nadziei Ben Acker, Renée Ahdieh, Tom Angleberger, Ben Blacker, Jeffrey Brown, Pierce Brown, Meg Cabot, Rae Carson, Adam Christopher, Zoraida Córdova, Delilah S. Dawson, Kelly Sue DeConnick, Paul Dini, Ian Doescher, Ashley Eckstein, Matt Fraction, Alexander Freed, Jason Fry, Kieron Gillen, Christie Golden, Claudia Gray, Pablo Hidalgo, Emily Kate Johnston, Paul S. Kemp, Mur Lafferty, Ken Liu, Griffin McElroy, John Jackson Miller, Nnedi Okorafor, Daniel José Older, Mallory Ortberg, Beth Revis, Madeleine Roux, Greg Rucka, Gary D. Schmidt, Cavan Scott, Charles Soule, Sabaa Tahir, Elizabeth Wein, Glen Weldon, Richard William Wheaton, Gary Whitta
Okładka książki Deadpool: Deadpool leci Szekspirem Ian Doescher, Gerry Duggan, Scott Hepburn
Deadpool: Deadpool leci Szekspirem Ian Doescher, Gerry Duggan, Scott Hepburn

Cytaty z książki William Shakespeare's Star Wars: The Empire Striketh Back