Lovers Doll

- 2015-12-05
- 2015-12-05
- 2009-04-01
- Tomasz Molski
Shin projektuje dla lalek stroje, które cieszą się wśród kolekcjonerów dużą popularnością. Pewnego dnia dociera do niego informacja, że na aukcję została wystawiona unikatowa lalka, posiadająca nadnaturalne właściwości. Shin nie daje wiary takim opowieściom, jednak sam przedmiot aukcji wydaje mu się na tyle interesujący, że postanawia go kupić. Jak wielkie jest jego zdziwienie, kiedy po otrzymaniu przesyłki dowiaduje się, że w historiach krążących o lalce tkwi ziarno prawdy.
Kup Lovers Doll w ulubionej księgarni
- Yaoi 5
- Manga 5
- 2018 4

OPINIE i DYSKUSJE o książce Lovers Doll
"Pewnego razu była sobie lalka, która dzięki miłości swojego pana zyskiwała duszę. Ale jej wyjątkowość sprawiła, że ludzie obawiali się jej i lalka czuła się z tego powodu bardzo samotna.
Po pewnym czasie pan i lalka zrozumieli, jak bardzo są dla siebie ważni i poprzysięgli sobie, że już na zawsze pozostaną razem.
Wiele lat później, gdy jej pan zasypiał w końcu snem wiecznym, lalka niestrudzenie trwała u jego boku. A gdy odszedł, nie poruszyła się już nigdy więcej.
Z pewnością wspólnie poszli do nieba."
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPewnego dnia spotkała jednak kogoś, kto zaakceptował ją taką, jaka była, wraz z nowym panem lalka odkryła nieznane dotąd uczucia.
Po pewnym czasie pan i lalka zrozumieli, jak bardzo są...
Mam już trochę mang BL na koncie, a ta jest taka meh
Mam już trochę mang BL na koncie, a ta jest taka meh
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo była słodziutka manga o miłości do lalki, która okazuje się być żywa.
Bardzo mi się podobała. Nie mogłam się oderwać!
Gorąco polecam <3 !!!
To była słodziutka manga o miłości do lalki, która okazuje się być żywa.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo mi się podobała. Nie mogłam się oderwać!
Gorąco polecam <3 !!!
Nawet niezłe jak na yaoi xD
Nawet niezłe jak na yaoi xD
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCiekawa fabuła i świetne wykonanie c:
Ciekawa fabuła i świetne wykonanie c:
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJestem zachwyconą tą mangą:)! Niby dziwna bo lalka i człowiek ale ostatnie słowa mnie dogłębnie poruszyły: "...gdy człowiek zasnął snem wiecznym lalka również już się nigdy nie poruszyła" płaczę:( Piękna historia:) Polecam nawet tym, którzy nie przepadają za tego typem gatunkiem.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOryginalny pomysł, wykonanie średnie.
Oryginalny pomysł, wykonanie średnie.