Podążając tropem strachu

Okładka książki Podążając tropem strachu autora Kay Hooper, 9788375080247
Okładka książki Podążając tropem strachu
Kay Hooper Wydawnictwo: Sonia Draga Cykl: Bishop i Grupa do Zadań Specjalnych/Trylogia strachu (tom 7) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Bishop i Grupa do Zadań Specjalnych/Trylogia strachu (tom 7)
Hunting fear
2008-01-01
2008-01-01
Jacek Mikołajczyk

Kup Podążając tropem strachu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Podążając tropem strachu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Podążając tropem strachu

Pamiętam, że w gimnazjum to była moja ulubiona książka. Postanowiłam przeczytać ją ponownie po ponad piętnastu latach i... Nadal mnie wciągnęła, nadal fajnie się czytało, ale za mało Lucasa, za dużo Sam.

Na półkach: , , , ,

Bardzo dobry kryminał z śledztwem paranormalnym. Ciekawi pierwszo i drugoplanowi bohaterowie. Bezwzględny morderca. Przemyślana fabuła. Wątek romantyczny. Kilka zaskakujących momentów. Brutalne morderstwa i śledczy obdarzeni paranormalnymi zdolnościami. Wyścig o życie ofiar ze zdeterminowanym, pokręconym mordercą. Może się podobać. Szkoda, że autorka z wykreowanych bohaterów nie wyciągnęła więcej, bo wtedy ta książka z tym pomysłem fabularnym i światem byłaby jeszcze bardziej emocjonująca i ciekawsza. Czyta się szybko i z dreszczykiem, więc warto.

Można śmiało liczyć na dobry kryminał
Można również przyczepić się do paru rzeczy
Najważniejsze że budzi emocje do końca

Można śmiało liczyć na dobry kryminał
Można również przyczepić się do paru rzeczy
Najważniejsze że budzi emocje do końca

228 użytkowników ma tytuł Podążając tropem strachu na półkach głównych
50 użytkowników ma tytuł Podążając tropem strachu na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Podążając tropem strachu

Kay Hooper
Kay Hooper
Kay Hooper urodziła się w Kalifornii, w szpitalu bazy sił powietrznych, ponieważ jej ojciec stacjonował tam w tym czasie. Wkrótce potem Rodzina przeniosła się do Północnej Karoliny, więc tam się wychowała i chodziła do szkoły. Najstarsza z trójki dzieci, Kay ma dwa lata młodszego brata i siostrę siedem lat młodszą. Jej ojciec i brat posiadają własne cenione przedsiębiorstwo budowlane, a matka pracowała przez wiele lat w kadrze zarządzającej, zanim została osobistym asystentem Kay, stanowisko zajmowała do jej przedwczesnej śmierci marca 2002. Siostra Linda Kay pracuje jako jej Biznes Menadżer, koordynator imprez artystycznych i odgrywa ważną rolę w tworzeniu Fundacji Kay Hooper.Po ukończeniu East Rutherford High School, Kay powróciła do swoich dawnych zainteresowań - historii i literatury i skupiła się na pisaniu. Na Boże narodzenie poprosiła o maszynę do pisania i zaczęła poważną pracę nad swoją pierwszą powieścią "a Regency romance titled Lady Thief" którą sprzedała Dell Publishiong w 1980 roku. Od tego czasu opublikowała ponad 60 powieści i 4 nowele.

Cytaty z książki Podążając tropem strachu

Kay Hooper Podążając tropem strachu Zobacz więcej
Kay Hooper Podążając tropem strachu Zobacz więcej