Kajtek i Koko - Londyński kryminał 2

Okładka książki Kajtek i Koko - Londyński kryminał 2 autora Janusz Christa, 8385146067
Okładka książki Kajtek i Koko - Londyński kryminał 2
Janusz Christa Wydawnictwo: Poligraficzna Spółdzielnia Pracy "Zespół" Cykl: Kajtek i Koko londyński kryminał (tom 2) Seria: Kajtek i Koko komiksy
34 str. 34 min.
komiksy
Kajtek i Koko londyński kryminał (tom 2)
Kajtek i Koko

Kup Kajtek i Koko - Londyński kryminał 2 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kajtek i Koko - Londyński kryminał 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kajtek i Koko - Londyński kryminał 2

Legendarny komiks.
Opowieść o przygodach dwóch wojów Kajka i Kokosza w świecie rycerzy, smoków, czarownic i magii.
Pełna ciepła i humoru. Polecam.

Legendarny komiks.
Pełna ciepła i humoru. Polecam.

37 użytkowników ma tytuł Kajtek i Koko - Londyński kryminał 2 na półkach głównych
24 użytkowników ma tytuł Kajtek i Koko - Londyński kryminał 2 na półkach dodatkowych

Okładka książki Legendy wyspy Labiryntu Stefan Weinfeld, Jerzy Wróblewski
Legendy wyspy Labiryntu Stefan Weinfeld, Jerzy Wróblewski
Okładka książki Dziedzictwo Inków Fazekas Attila, Tibor Cs. Horváth
Dziedzictwo Inków Fazekas Attila, Tibor Cs. Horváth
Okładka książki Ekspedycja - Bogowie z kosmosu Alfred Górny, Arnold Mostowicz, Bogusław Polch
Ekspedycja - Bogowie z kosmosu Alfred Górny, Arnold Mostowicz, Bogusław Polch

Cytaty z książki Kajtek i Koko - Londyński kryminał 2