Uncanny Avengers Vol 1 #5

Okładka książki Uncanny Avengers Vol 1 #5 autora Olivier Coipel, Rick Remender,
Okładka książki Uncanny Avengers Vol 1 #5
Rick RemenderOlivier Coipel Wydawnictwo: Marvel Comics Cykl: Uncanny Avengers Vol 1 komiksy
20 str. 20 min.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Uncanny Avengers Vol 1 #5

5 użytkowników ma tytuł Uncanny Avengers Vol 1 #5 na półkach głównych
4 użytkowników ma tytuł Uncanny Avengers Vol 1 #5 na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Uncanny Avengers Vol 1 #5

Okładka książki Amazing Fantasy #1000 Ho Che Anderson, Kurt Busiek, Marco Checchetto, Jim Cheung, Olivier Coipel, Terry Dodson, Anthony Falcone, Neil Gaiman, Jonathan Hickman, Armando Iannucci, Steve McNiven, Todd Nauck, Mike Pasciullo, Rainbow Rowell, Dan Slott, Ryan Stegman
Okładka książki Thor Olivier Coipel, Marko Djurdjevic, Joseph Michael Straczynski
Thor Olivier Coipel, Marko Djurdjevic, Joseph Michael Straczynski
Okładka książki Thor kontra Loki John Buscema, Olivier Coipel, Gerry Conway, Jack Kirby, Stan Lee, Larry Lieber, Esad Ribić, Robert Rodi, Joseph Michael Straczynski
Okładka książki Red Skull: Czy śmierć sobie pogrywa? / Red Skull żyje! / Czerwona Strefa Olivier Coipel, Frank Giacoia, Geoff Johns, Jack Kirby, Andy Lanning, Stan Lee, Joe Simon, Chris Sotomayor
Okładka książki Angela; Zabójczyni z Asgardu / Bezcenne Brian Michael Bendis, Marguerite Bennett, Olivier Coipel, Kieron Gillen, Stephanie Hans, Phil Jimenez, Sara Pichelli
Okładka książki Niegodny Thor Jason Aaron, Pascal Alixe, Olivier Coipel, Kim Jacinto
Niegodny Thor Jason Aaron, Pascal Alixe, Olivier Coipel, Kim Jacinto

Cytaty z książki Uncanny Avengers Vol 1 #5