Półwysep Skarbów

Okładka książki Półwysep Skarbów autorstwa Flemming Andersen, Valentina Camerini, Giorgio Cavazzano, Salvatore Deiana, Massimo Fecchi, Andrea Freccero, Luciano Gatto, Carlo Gentina, Marco Gervasio, Ettore Gula, Per Hedman, Andrea Lucci, Augusto Macchetto, Sisto Nigro, Alessandro Perina, Teresa Radice, Niels Roland, Stefano Turconi, Massimiliano Valentini, Daniela Verto, Daniela Vetro
Daniela VetroAugusto Macchetto Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Gigant Poleca (tom 171) komiksy
komiksy
Gigant Poleca (tom 171)
2014-06-18
2014-06-18
9788328102088
Jacek Drewnowski
Zawiera komiksy:
- "Kaczor Donald. Żółwie i kaczory"
- "Dziobas. Proste ale skuteczne" [1 strona]
- "Myszka Miki. Nie tylko taniec"
Jest idealna pogoda. Miki postanawia spędzić spokojny weekend nad jeziorem. Tylko przyroda, cisza i Pluto. Ale nagle pojawia się niespodziewana przygoda...
- "Kaczor Donald. Hotel Royal"
- "Bracia Be. Sknerus i banda"
- "Magika De Czar. Zielona magia"
- "Zdumiewający Kwantomas - złodziej dżentelmen. Upiór Luwru"
- "Fantomen. Jest takie miasto Londyn"
- "Kaczor Donald. Przygotowanie do sezonu"
- "Bracia Be. Dobre branie" [1 strona]
- "Wujek Sknerus. Gdzie te kwiaty?"
- "Wujek Sknerus. Powrót do Kaczogrodu" [spoiler do t. 172]

Kup Półwysep Skarbów w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Półwysep Skarbów

Opinie i dyskusje o książce Półwysep Skarbów

Słabo, oj słabo. Komiksy z Mikim jeszcze trzymają jakiś poziom, ale reszta przewidywalna i naiwna. Nie licząc kolejnego komiksu z Kwantomasem, który jak zwykle jest przyjemną lekturą.

30 użytkowników ma tytuł Półwysep Skarbów na półkach głównych
12 użytkowników ma tytuł Półwysep Skarbów na półkach dodatkowych

Okładka książki Czarodziejki W.I.T.C.H. Księga 14 Davide Baldoni, Federico Bertolucci, Paolo Campinoti, Bruno Enna, Alessandro Ferrari, Ettore Gula, Lucio Leoni, Augusto Macchetto, Alessia Martusciello, Giada Perissinotto, Flavia Scuderi, Daniela Vetro, Alberto Zanon
Okładka książki Czarodziejki W.I.T.C.H. Księga 12 Gaja Arrighini, Davide Baldoni, Monica Catalano, Antonello Dalena, Bruno Enna, Alessandro Ferrari, Giorgio Ferrari, Silvia Gianatti, Lucio Leoni, Elisabetta Melaranci, Paola Mulazzi, Gianluca Paniello, Giada Perissinotto, Manuela Razzi, Stefano Turconi, Daniela Vetro, Alberto Zanon
Okładka książki Czarodziejki W.I.T.C.H. Księga 1 Francesco Artibani, Graziano Barbaro, Alessandro Barbucci, Paolo Campinoti, Barbara Canepa, Bruno Enna, Elisabetta Gnone, Gianluca Paniello, Donald Soffritti, Daniela Vetro
Okładka książki Czarodziejki W.I.T.C.H. Księga 5 Francesco Artibani, Federico Bertolucci, Paolo Campinoti, Giulia Conti, Bruno Enna, Elisabetta Gnone, Paola Mulazzi, Gianluca Panniello, Giada Perissinotto, Manuela Razzi, Daniela Vetro
Okładka książki Czarodziejki W.I.T.C.H. Księga 4 Francesco Artibani, Graziano Barbaro, Federico Bertolucci, Giulia Conti, Bruno Enna, Elisabetta Gnone, Alessia Martusciello, Paola Mulazzi, Gianluca Panniello, Giada Perissinotto, Manuela Razzi, Daniela Vetro
Okładka książki Czarodziejki W.I.T.C.H. Księga 3 Francesco Artibani, Paolo Campinoti, Giulia Conti, Bruno Enna, Elisabetta Gnone, Alessia Martusciello, Paola Mulazzi, Gianluca Panniello, Giovanni Rigano, Claudio Sciarrone, Daniela Vetro
Okładka książki Czarodziejki W.I.T.C.H. Księga 2 Francesco Artibani, Graziano Barbaro, Alessandro Barbucci, Paolo Campinoti, Bruno Enna, Elisabetta Gnone, Gianluca Panniello, Donald Soffritti, Daniela Vetro

Czytelnicy Półwysep Skarbów przeczytali również

Cytaty z książki Półwysep Skarbów

Dodaj cytat z książki Półwysep Skarbów