Assassin's Creed: Czarna Bandera

Okładka książki Assassin's Creed: Czarna Bandera autora Oliver Bowden, 9788363944384
Okładka książki Assassin's Creed: Czarna Bandera
Oliver Bowden Wydawnictwo: Insignis Cykl: Assassin's Creed (tom 6) Seria: Assassin's Creed fantasy, science fiction
Assassin's Creed (tom 6)
Assassin's Creed
Assassin’s Creed: Black Flag (2012)
2014-03-05
2014-03-05
2013-11-01
Przemysław Bieliński

Kup Assassin's Creed: Czarna Bandera w ulubionej księgarnii

Oceny książki Assassin's Creed: Czarna Bandera

OPINIE i DYSKUSJE o książce Assassin's Creed: Czarna Bandera

Tym razem dostajemy rozbudowaną historię Edwarda Kenwaya, dzięki czemu wydaje się już pełniejsza niż ta przedstawionaa w grze.

Sumarycznie dość przeciętna książka, opis wydarzeń nie występujących w grze czytałem z zaciekawieniem, pozostałą część jak średnio interesującą solucję. Tylko dla fanów.

Przystępnie napisany, niewymagający akcyjniak do przeczytania w ramach odmóżdżenia od bardziej wymagających lektur.

Barwność i rozwój bohaterów, jak i sama fabuła mogą pozostawiać wiele do życzenia, ale ostatecznie książka dostarcza (przynajmniej z grubsza) to, co powinna – całkiem solidną rozrywkę.

2353 użytkowników ma tytuł Assassin's Creed: Czarna Bandera na półkach głównych
714 użytkowników ma tytuł Assassin's Creed: Czarna Bandera na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Assassin's Creed: Czarna Bandera