Tylko Rock, nr 8 (96)/1999
- czasopisma
- Res Publica Press
- 1999-08-01
- 1999-08-01
- Roxy Music Bryan Ferry Abraxas Red Hot Chili Peppers Szwagierkolaska Big Cyc Metallica Pidżama Porno Testament Blackmore's Night Roland Grapow Homosapiens Czan Batalion D'Amour Hurt Koli The Beatles Reef Cast Anioły Anyway Blues Power
Artykuły:
Abraxas, Red Hot Chili Peppers, Szwagierkolaska, Big Cyc, Metallica, Pidżama Porno, Testament, Blackmore's Night, Roland Grapow, Homosapiens, Czan, Batalion D'Amour, Hurt, Koli, The Beatles, Reef, Cast, Anioły, Anyway, Blues Power, Nalepa, Jethro Tull, Legendary Pink Dots.
Recenzje płyt:
Świetliki, Lady Pank, Dżem, Anioły, Atmosphere, Darzamat, O.N.A., Robert Janson, Paradise Lost, Out, Iron Maiden, Kreator, Happy Mondays, Axel Rudi Pell, Hypocrisy, Jamiroquai, Satyricon, Anekdoten, Shane MacGowan & Popes, Murder 1, The Blackest Album - An Industrial Tribute To Metallica, The Phil Collins Big Band, Kemuri, Sinergy, Natural Born Hippies, Savatage, james Murphy, Crash Test Dummies, Dark, Evemaster, Peter Green, Biohazard, Bad Company, Ian Gillan, The Fox Lies Down - A Tribute To Genesis, Jimi Hendrix/Band Of Gypsys, Mercyful Fate, George Throgod And The Destroyes.
Wkładka:
Roxy Music i Bryan Ferry.