Destination C1 & C2 Grammar and Vocabulary. Student's Book
Contains an up-to-date syllabus based on the C1 and C2 levels of the Council of Europe's framework.
KEY FEATURES
26 units, including grammar and vocabulary
Systematic practice of all the grammar and vocabulary presented in a wide range of exercise types
Strong emphasis on revision and consolidation, with reviews and tests
Useful reference section including topic vocabulary, phrasal verbs, phrases, patterns and collocations, idioms and word formation
Kup Destination C1 & C2 Grammar and Vocabulary. Student's Book w ulubionej księgarni
Oceny książki Destination C1 & C2 Grammar and Vocabulary. Student's Book
18 użytkowników ma tytuł Destination C1 & C2 Grammar and Vocabulary. Student's Book na półkach głównych- Przeczytane 9
- Po angielsku 2
- Filologia angielska 1
- Lit. angielska 1
- Własne 1
- Y: 2019 1
- W języku obcym 1
- 2017 1
Tagi i tematy do książki Destination C1 & C2 Grammar and Vocabulary. Student's Book
Cytaty z książki Destination C1 & C2 Grammar and Vocabulary. Student's Book
Dodaj cytat z książki Destination C1 & C2 Grammar and Vocabulary. Student's Book
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Destination C1 & C2 Grammar and Vocabulary. Student's Book
Jedne z moich ulubionych książek do nauczania prawie kompleksowego. Z częścią B2, a także C1 pracowałam bardzo długo, bo to naprawdę dobre wydawnictwa. Nie doszukałam się żadnych błędów ani usterek przez te wszystkie lata.
Książka doskonała do pracy z uczniem, ma kompletną gramatykę, doskonałe ćwiczenia, to samo z leksyką. Nie ma czytanek i słuchanek, więc to trzeba dostarczać z innych źródeł.
Można także ją polecić do samodzielnej nauki, z tyłu jest glosariusz, są też odpowiedzi. Ja polecam bardzo serdecznie.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka doskonała do pracy z uczniem, ma kompletną gramatykę, doskonałe ćwiczenia, to samo z leksyką. Nie ma czytanek i słuchanek, więc to trzeba...
Warta pozycja dla osób zaawansowanych lub jako baza dla osób, które potrzebują konkretnej wiedzy.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWarto uzupełnić o rozmowy, pisanie i czytanie tekstów, ale książka przepełniona wiedzą.
Zdecydowanie zcnię tę książkę za słownictwo. Jeśli chodzi o gramatykę - cóż, szukam czegoś innego.