Kwiat i płomień

Okładka książki Kwiat i płomień autora Kathleen E. Woodiwiss, 8372640017
Okładka książki Kwiat i płomień
Kathleen E. Woodiwiss Wydawnictwo: Pol-Nordica Seria: Romanse Sprzed Lat literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Romanse Sprzed Lat
The Flame and the Flower
1999-01-01
1999-01-01
Iwona Chamska

Kup Kwiat i płomień w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kwiat i płomień

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kwiat i płomień

Trudno dokonać jednoznaczej oceny. Czyta się szybko, początek historii bardzo oryginalny, wciągający, po jakimś czasie robi się nudnawo, a pod koniec irytująco. Książka wydaje się zupełnie niespójna, bohaterom całkowicie zmienia się charakter, a im dalej tym więcej absurdalnych zbiegów okoliczności.

Monotonna, postacie charakterystyczne, lecz męczące.

Monotonna, postacie charakterystyczne, lecz męczące.

Super romans. Lubię klimat dawnych lat, bardziej wyszukane słownictwo, opisy. Bardzo dobrze się czyta, mam ochotę sięgnąć po kolejne stare, dobre romanse 👍🙂

224 użytkowników ma tytuł Kwiat i płomień na półkach głównych
55 użytkowników ma tytuł Kwiat i płomień na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Kwiat i płomień

Cytaty z książki Kwiat i płomień

Dodaj cytat z książki Kwiat i płomień