Komórkowa miłość

- literatura młodzieżowa
- Hanna, Mila, Kati (tom 1)
- Handy-Liebe
- 2005-01-01
- 2005-01-01
Nowa komórka wnosi w życie Hanny wiele zamieszania. Po szkolnej imprezie Hanna zaczyna otrzymywać telefony i SMS-y od tajemniczego wielbiciela. Czyżby to był ekscytujący początek wielkiej miłościa
Kup Komórkowa miłość w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Komórkowa miłość
482 użytkowników ma tytuł Komórkowa miłość na półkach głównych- Przeczytane 441
- Dzieciństwo 7
- Z biblioteki 6
- Z dzieciństwa 4
- Młodzieżowe 4
- 2013 2

Opinie i dyskusje o książce Komórkowa miłość
Zwariowana.
Zwariowana.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPierwsza książka którą posiadałam w SWOJEJ biblioteczce, dostałam ją w prezencie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toEmocji? Multum, a czyta sie tak szybko że chciałoby sie jeszcze raz i jeszcze raz do tej pory do niej wracam.
Superrr!!!!!!!!!! <3 :* Nie mogę się doczekać, kiedy przeczytam wszystkie części!!!!!!!! GORĄCO POLECAMMMMM!!!!!!!!!!!! ;) :* <3 :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNowa komórka wnosi w życie Hanny wiele zamieszania. Po szkolnej imprezie Hanna zaczyna otrzymywać telefony i SMS-y od tajemniczego wielbiciela. Czyżby to był ekscytujący początek wielkiej miłości?
Książka o nastolatkach dla nastolatków.
Miłosne perypetie nastoletniej Hanny i jej przyjaciółek, Mili i Katii. Kto jest tajemniczym wielbicielem Hanny? Pewny siebie Mark, nieśmiały Tobias, a może przystojny Branko?
Polecam głównie młodszym czytelniczkom.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka o nastolatkach dla nastolatków.
Książka ma jak najbardziej ciekawą fabułę, idealna dla młodych osób. Myślę że dziewczęta które to czytały z pewnością mogą rozważyć nad tym że tak mogło wyglądać ich pierwsze spotkanie z chłopakiem [nie spoileruje] pewnie jest masa innych "lepszych" książek, ale tą warto przeczytać.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJedna z moich pierwszych książek i była naprawdę fajna. Nie przepadam za romantycznymi książkami a ona taka trochę była ale ta książka jest naprawdę fajnie napisana...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka mi się podobała, nawet bardzo. Jednym minusem było zakończenie. Tak jakby się jadło kanapkę z nutellą, jednak pod koniec nie byłoby się najedzonym.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo dobra książka.
Bardzo dobra książka.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo lekka ksiązka. Śmieszna i przyjemna zarazem. Każdy czasem lubi przeczytać coś podobnego, mniej poważnego, pomimo tego na ile czuje się dorosły i ta książka jest do tego świetna. Dociekliwość oraz to co wyprawiała głowna bohaterka sprawia, ze ksiązka jest naprawdę ciekawa.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo lubię książki Bianki Minte-König. I ta tez przypadła mi do gustu.
Bardzo lubię książki Bianki Minte-König. I ta tez przypadła mi do gustu.