Kochaj albo śpiewaj

- literatura młodzieżowa
- Hanna, Mila, Kati (tom 5)
- Superstars & Liebesstress
- 2008-01-01
- 2008-01-01
- Anna Wziątek
Hanna nigdy nie pomyślała, że mogłaby mieć jakieś szanse na castingu do programu Eurostart. I nagle znajduje się w samym środku gwiazdorskiego zamieszania! Tylko, że przez to jej przyjaciel Branko czuje się coraz bardziej zaniedbywany. Do czasu, aż na horyzoncie pojawia się Linda...
Kup Kochaj albo śpiewaj w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Kochaj albo śpiewaj
200 użytkowników ma tytuł Kochaj albo śpiewaj na półkach głównych- Przeczytane 178
- Z biblioteki 4
- Z dzieciństwa 3
- Dla dzieci i młodzieży 2
- Dzieciństwo 2
- Seria nastolatek Europy zachodniej ● 1
- * 2015 * 1

Opinie i dyskusje o książce Kochaj albo śpiewaj
Inaczej wyobrażam sobie bohaterkę książki. To po pierwsze, a po drugie - myślałam że zakończenie to będzie mocna puenta, a tu:
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo towszyscy szczęśliwi->rozmazany makijaż (przykład)->kłótnia z chłopakiem->poznanie innego->wrócenie do starego->happy end -,-
Ta książka opisuje różne sytuacje, które może przeżyć każda nastolatka. Przedstawia różne sposoby radzenia sobie w trudnych sytuacjach jakie przeżywa Hanna.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNieciekawa, akcja bardzo nużąca. Naiwna, dziecinna i plastikowa. Dobra dla dziewczynek z podstawówki.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo była najgorszy tom z całej serii!!!
To była najgorszy tom z całej serii!!!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo took
ok
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSuper !
Super !