Moda na zakochanie

- Kiki (tom 1)
- Schulhof-Flirt & Laufstegträume
- 2006-01-01
- 2006-01-01
W szkole, w relacjach damsko-męskich wszystko przewróciło się do góry nogami, ponieważ nowa uczennica, Mona, swoim swobodnym sposobem bycia sieje zamęt. Kiki i jej przyjaciółki nie mogą się temu biernie przyglądać. zwłaszcza, że Mona flirtuje na szkolnym podwórku z chłopakiem, który podoba się Kiki. Kiedy przez przypadek przed Kiki otwiera się możliwość udziału w pokazie mody, dziewczyna widzi w tym swoją wielką szansę: może za jednym zamachem zrobić wrażenie na Meiku i wyeliminować Monę z wyścigu do serca chłopaka. Ale Mona nawet nie myśli o tym, żeby się poddać bez walki...
Kup Moda na zakochanie w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Moda na zakochanie
248 użytkowników ma tytuł Moda na zakochanie na półkach głównych- Przeczytane 223
- Młodzieżowe 5
- Z biblioteki 4
- Dzieciństwo 3
- Z dzieciństwa 3
- Wypożyczone z biblioteki 2
- 2010 1
- 2010/11 1

Opinie i dyskusje o książce Moda na zakochanie
Zwariowana.
Zwariowana.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toProsta, lekko się czyta, przyjemna, może być dla młodszych czytelniczek. Dobra na max dwa wieczory, szybko się czyta.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKiki aby spodobać się Meikowi bierze udział w pokazie mody... ;) Okazuje się,że jej główną rywalką jest nowa w ich klasie uczennica: MONA!!!!!!! Dziewczyna przyciąga spojrzenia wszystkich chłopaków, nie tylko w szkole!!!!!!! Na szczęście Meik prawdziwie KOCHA KIKI!!!!!!! ;) ;* <3 <3
Gorąco polecam szczególnie na szare, zimne i wczesne jesienne wieczory + kanapa i gorąca czekolada!!!!!! <3 :D :)
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toGorąco polecam szczególnie na szare, zimne i wczesne jesienne wieczory + kanapa i gorąca...
Miłość, rywalizacja, zazdrość, dążenie do sukcesu, ambicja, zawiść, przyjaźń - to wszystko znajdziemy w tej książce. Mi książka bardzo się podobała, idealnie się przy niej zrelaksowałam. Polecam!
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toProsta, lekka i przyjemna :) Idealna dla nastolatek <3
Prosta, lekka i przyjemna :) Idealna dla nastolatek <3
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tokiedys mi sie podobala ale teraz nie zbyt.
kiedys mi sie podobala ale teraz nie zbyt.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSuper wciągnęła mnie podobnie jak "Komórkowa miłość" i "SMS z zaświatów"
Super wciągnęła mnie podobnie jak "Komórkowa miłość" i "SMS z zaświatów"
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzasami nie mogłam się utożsamić z główną bohaterką w jej wyborach, ale i tak mi się podobało. Jak zwykle książki tej autorki.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzyjemna.
Przyjemna.