Chłopaki na scenę

- Boy Band Blues
- 2007-01-01
- 2007-01-01
- Iwona Libucha
Lucy Jessica Hartley ma wam do przekazania superważną wiadomość!!!
Właśnie zostałam poproszona o zaprojektowanie strojów dla zespołu rockowego. Nie macie pojęcia, jaka jestem podniecona. Szkoda tylko, że Wayne Roman, ich solista, jest tępym zarozumialcem! W każdym razie mam już tysiące pomysłów, jak ubrać chłopaków na scenę. Lecę robić projekt. Czeeeść!
Lucy Jessica Hartley, prawie trzynastolatka, znów zwierzy się Wam ze swoich sekretów i opowie, jak magiczne zaklęcia, wściekli tatusiowie i zakazana miłość stają na drodze do sławy i kariery.
Kup Chłopaki na scenę w ulubionej księgarni
Oceny książki Chłopaki na scenę
409 użytkowników ma tytuł Chłopaki na scenę na półkach głównych- Przeczytane 379
- Z dzieciństwa 7
- Z biblioteki 6
- Dzieciństwo 2
- Książki z dzieciństwa 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Chłopaki na scenę
Niezbyt ciekawa, ale spoko.
Niezbyt ciekawa, ale spoko.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toUwielbiam!
Uwielbiam!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toLucy po wygranej w konkursie "Strój moich marzeń", zostaje poproszona przez lidera szkolnego zespołu, o uszycie strojów na występ młodzieżowych kapel ze szkół w Connecticut:) Z pomocą Juli i Tildy bierze się do pracy:) Przyjaciółki razem perfekcyjnie sprostały temu zadaniu, na dodatek dzień przed konkursem, postanowiły same w nim wystąpić...!!!!! <3 Czy występ ich zespołu się udał? Czy konkurs przebiegał bez problemów?
Jaki był werdykt jury? Na te i wiele innych pytań, znajdziecie odp w 3 tomie serii:) Zapraszam do lektury!!!!!!!! <3 :) ;)
Lucy po wygranej w konkursie "Strój moich marzeń", zostaje poproszona przez lidera szkolnego zespołu, o uszycie strojów na występ młodzieżowych kapel ze szkół w Connecticut:) Z pomocą Juli i Tildy bierze się do pracy:) Przyjaciółki razem perfekcyjnie sprostały temu zadaniu, na dodatek dzień przed konkursem, postanowiły same w nim wystąpić...!!!!! <3 Czy występ ich zespołu...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążkę czytałam dosyć dawno, ale była to pierwsza seria, która mnie tak naprawdę wciągnęła. Sama interesuję się projektowaniem mody, więc wydarzenia z życia Lucy bardzo mi się podobały. Polecam dla młodszych dziewczynek 8-13 lat. :))
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWszystkie z tej serii książki są interesujące! Warto czytać!
Wszystkie z tej serii książki są interesujące! Warto czytać!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tojak zaczynasz czytac to nie mozesz sie oderwac
jak zaczynasz czytac to nie mozesz sie oderwac
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZ serii na serię coraz bardziej mi się podoba ten cykl. Ogólnie bardzo mnie wciągnęła, ale jak zwykle musiałam znaleźć coś co mnie irytowało a była to ta ślepa miłość do Wayne'a Romana i jeszcze to że znów nie zauważała jaki fajny jest ten Simon z Komputerowych Świrów. Podsumowując mimo wszystko bardzo miło się czytało. Polecam :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzytałam gdy byłam 9-latką, wówczas bardzo inspirowała, miło wspominam :)
Czytałam gdy byłam 9-latką, wówczas bardzo inspirowała, miło wspominam :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzeczytałam wszystkie książki z tej serio i uważam że to rewelacja:P
Przeczytałam wszystkie książki z tej serio i uważam że to rewelacja:P
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWedług mnie idealna książka na zimowe wieczory. Spodoba się czytelniczkom w wieku 10-12lat. Starszej młodzieży "nie porwie" ze względu na prostą i dziecięcą fabułę. Wydaje mi się, że młodszym czytelniczkom powinna przypaść do gustu.