Kusicielka

- 2011-01-01
- 2011-01-01
- Anna Pietraszewska
Anglia, okres średniowiecza
Ona zagina na niego parol. On długo kluczy i robi uniki. Uważa, że jest dla niej za stary. Wydaje mu się też, że wciąż kocha piękność, która porzuciła go dla bogatego arystokraty.
Urocza Beatrice jest niczym żywe srebro. Nikt by się nie domyślił, że ta młodziutka dziewczyna ma za sobą rodzinny dramat. Napiętnowana jako córka zdrajcy nagle znajduje się poza nawiasem społeczności. Na szczęście, przyjaciele biorą ją pod swoje skrzydła. Właśnie w ich domu poznaje sir Ranulfa. Starszy od niej, niesłychanie męski, cieszący się zasłużonym uznaniem rycerz, urasta w jej oczach do ideału. Początkowe zauroczenie przeradza się w głębokie uczucie. Beatrice jest gotowa na wszystko, byle tylko zdobyć ukochanego.
Kup Kusicielka w ulubionej księgarni
- Dawno... 1
- 2012 1
- Romans ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kusicielka
łatwa, szybka, przyjemna, tak żeby sobie pomarzyć wieczorkiem przy gorącej herbatce ;)