Ciało

Okładka książki Ciało autora Audrey Carlan, 9788381172875
Okładka książki Ciało
Audrey Carlan Wydawnictwo: Edipresse Cykl: Trylogia namiętności (tom 1) Seria: Seria bliska sercu i ciału literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Trylogia namiętności (tom 1)
Seria bliska sercu i ciału
Body

Jak (nie) dać się pochłonąć

2311 198 126

Oceny książki Ciało

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ciało

Czytało się ją szybko i dobrze było bardzo dużo scen ero ale były jakieś takie bez polotu, niektóre niby spoko nie było durnych określeń na części ciała typu jego męskość ale i tak jakoś nie czuło się tej szczerości w opisach scen. Na wielki minus w kółko podkreślanie jakie piękne ma przyjaciółki jakie są niesamowite i genialne...WTF no i cringe z Besos.. no nie polecam niestety.

N A M I Ę T N O Ś Ć

Gillian stara się dojść do siebie po poprzednich związkach, a jej przyjaciółki radzą, żeby otworzyła się na nowe znajomości.

Chase jest wymagającym, dominującym mężczyzną, który nie przyjmuje odmowy. Czy Gillian pozwoli wejść mu do swojego życia?

Gillian jest typem bohaterki, który nienawidzę 🫣 Kobieta ma za sobą związek z przemocą fizyczną i boi się dotyku obcych mężczyzn, ALE w sumie Chase jest przystojny, może mieć każdą, a zwrócił uwagę na nią wiec w SPOKO on może. Nie podobają jej się niektóre jego zachowania i chce z nim pogadać, ale on teraz ma dobry humor więc może innymi razem, albo jest między nimi takie napięcie seksualne, że szkoda je psuć. Nie chce jego kasy, ale jak musi zrobić wrażenie, to kilka tysięcy na sukienkę już nie jest problemem. Dodatkowo drażnił mnie fakt, że ona ciągle albo chciała ocierać się o niego jak kotka (jej porównanie),albo zlizywać z niego pot 🤡

Chase też jest dobry 😂 On już czwartego dnia bierze ją na charytatywną galę, gdzie będzie jego rodzina, żeby przedstawić im miłość swojego życia. Decyduje o wszystkim i w zasadzie mogłabym napisać, że na niej to wymusza, ale nie - on po prostu stwierdza fakt, a kobieta się zgadza.

Czytając tą książkę byłam zażenowana. Ze względu na zachowania bohaterów, przezwiska (Superman, Futbolista i Rambo),porównania i całą fabułę. Bohaterka ma się za silnią kobietę, ale nią nie jest. Pomimo, że jest to współpraca, niestety nie mam nic dobrego na temat tej książki do napisania.

[Współpraca reklamowa @purple_book_wydawnictwo]

N A M I Ę T N O Ś Ć

"Ciało", autor: Audrey Carlan. Prezentowany tytuł jest pierwszym tomem serii: "Trylogia namiętności".

Główna bohaterka powieści dużo przeszła w życiu. Gilian ze względu na traumę ciężko jest zaufać mężczyznom. Wszystko zmienia się jednak, gdy kobieta poznaje jego. Chase Davis jest bardzo zamożny, przystojny, wpływowy i władczy. Jak potoczy się dalej ta historia? Jeśli macie ochotę na romans z nutą erotyki to koniecznie zapiszcie ten tytuł. Jest to świetna lektura na długie zimowe wieczory. W mojej ocenie 8/10 👍

835 użytkowników ma tytuł Ciało na półkach głównych
139 użytkowników ma tytuł Ciało na półkach dodatkowych