rozwiń zwiń

Polskie Jabłka. Królewskie jabłka w polskiej kuchni Charakterystyka, Przepisy, Porady

Okładka książki Polskie Jabłka. Królewskie jabłka w polskiej kuchni Charakterystyka, Przepisy, Porady
Jan Szmyd Wydawnictwo: Novae Res poradniki
Kategoria:
poradniki
Wydawnictwo:
Novae Res
Data wydania:
2018-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2018-01-01
Język:
polski
ISBN:
9788381471794
Tagi:
poradniki kuchnia jabłka
Średnia ocen

                6,3 6,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,3 / 10
3 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
1662
1653

Na półkach:

Książka „Polskie Jabłka. Królewskie jabłka w polskiej kuchni Charakterystyka, Przepisy, Porady” autorstwa Jana Szmyda, pochodzącego z małej miejscowości na Podkarpaciu, z Haczowa, napisana została moim zdaniem z prawdziwej pasji do sadownictwa. Książka jest ciekawą pozycją dla tych osób, które doceniając jabłka, szukają nowych pomysłów na ich wykorzystanie w kuchni, ale także dla tych, którzy pozostali jeszcze nieprzekonani.

Pełna recenzja książki wraz ze zdjęciami na stronie:
http://moznaprzeczytac.pl/polskie-jablka-jan-szmyd

Książka „Polskie Jabłka. Królewskie jabłka w polskiej kuchni Charakterystyka, Przepisy, Porady” autorstwa Jana Szmyda, pochodzącego z małej miejscowości na Podkarpaciu, z Haczowa, napisana została moim zdaniem z prawdziwej pasji do sadownictwa. Książka jest ciekawą pozycją dla tych osób, które doceniając jabłka, szukają nowych pomysłów na ich wykorzystanie w kuchni, ale...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    3
  • Przeczytane
    3
  • 2021 r.
    1
  • Posiadam
    1
  • Literatura polska
    1
  • Kuchnia
    1

Cytaty

Podobne książki

Przeczytaj także