Nie chcę być dziewczyną z wybiegu

Okładka książki Nie chcę być dziewczyną z wybiegu autora Meg Cabot, 9788324134281
Okładka książki Nie chcę być dziewczyną z wybiegu
Meg Cabot Wydawnictwo: Amber Cykl: Top modelka (tom 2) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Top modelka (tom 2)
Airhead: Being Nikki
2009-01-01
2009-01-01
Agnieszka Kabala

Kup Nie chcę być dziewczyną z wybiegu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nie chcę być dziewczyną z wybiegu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nie chcę być dziewczyną z wybiegu

Koham tą książkę! Nie mogę się doczekać kiedy sięgnę po trzeci tom tej powieści.

Na półkach: , , , ,

Druga część zatytułowana "Nie chcę być dziewczyną z wybiegu" zawiera zdecydowanie więcej wątków. Poznajemy nowe osoby m. in. brata i matkę Nikki. Tytuł świadczy o niechęci bohaterki do swojego nowego ciała. W końcu musi udawać supermodelkę, która powiedzmy szczerze była jędzą. Nie liczyły się dla niej przyjaźnie, ciągle czegoś chciała i sypiała z każdym chłopakiem, który był przystojny.

Książka jest lekka i przyjemna. Szybko się ją czyta, dodatkowo jest wciągająca.

Bardzo interesująca książka ♥♥
Ale nie zaskoczyła mnie jakoś bardzo ♥♥

Bardzo interesująca książka ♥♥
Ale nie zaskoczyła mnie jakoś bardzo ♥♥

1536 użytkowników ma tytuł Nie chcę być dziewczyną z wybiegu na półkach głównych
216 użytkowników ma tytuł Nie chcę być dziewczyną z wybiegu na półkach dodatkowych

Okładka książki Star Wars: Z pewnego punktu widzenia. 40 opowiadań na 40-lecie Nowej nadziei Ben Acker, Renée Ahdieh, Tom Angleberger, Ben Blacker, Jeffrey Brown, Pierce Brown, Meg Cabot, Rae Carson, Adam Christopher, Zoraida Córdova, Delilah S. Dawson, Kelly Sue DeConnick, Paul Dini, Ian Doescher, Ashley Eckstein, Matt Fraction, Alexander Freed, Jason Fry, Kieron Gillen, Christie Golden, Claudia Gray, Pablo Hidalgo, Emily Kate Johnston, Paul S. Kemp, Mur Lafferty, Ken Liu, Griffin McElroy, John Jackson Miller, Nnedi Okorafor, Daniel José Older, Mallory Ortberg, Beth Revis, Madeleine Roux, Greg Rucka, Gary D. Schmidt, Cavan Scott, Charles Soule, Sabaa Tahir, Elizabeth Wein, Glen Weldon, Richard William Wheaton, Gary Whitta

Okładka książki Letni staż Carrie Karasyov, Jill Kargman
Letni staż Carrie Karasyov, Jill Kargman
Okładka książki Wakacje z piekła Libba Bray, Cassandra Clare, Claudia Gray, Maureen Johnson, Sarah Mlynowski

Cytaty z książki Nie chcę być dziewczyną z wybiegu

Dodaj cytat z książki Nie chcę być dziewczyną z wybiegu