Nieumarła i niezamężna

Okładka książki Nieumarła i niezamężna autora Mary Janice Davidson, 9788324139040
Okładka książki Nieumarła i niezamężna
Mary Janice Davidson Wydawnictwo: Amber Cykl: Królowa Betsy (tom 1) fantasy, science fiction
Królowa Betsy (tom 1)
Undead and Unwed
2011-03-08
2011-03-08
2004-03-02
Ewa Spirydowicz

Kup Nieumarła i niezamężna w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nieumarła i niezamężna

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nieumarła i niezamężna

Ogólnie, ale tak szczerze, książka mega. Początek był dla mnie bardzo męczony, ale jak już później się rozwinęło...nie mogłam się od niej oderwać. Sporo w niej czarnego humoru, to fakt...ale uwielbiam to. Irytowała mnie też Elizabeth...i do tej pory mnie irytuje, ale już jakoś mniej. Niemniej jednak, książka godna polecenia. Jednak starsze wydania to starsze wydania😁😅 i nic mnie nie powstrzyma przed ich czytaniem

Lekka i śmieszna, ale uwaga sporo tu czarnego humoru, a nie wszyscy go lubią. Ja za to bardzo go lubię😄 Idealna na raz i na odstresowanie🙂

Taka książeczka dla pensjonariuszek. Kilka razy wspomniano o penisie. Nie podobała mi się. Czytałem, bo wylosowałem sobie w aplikacji. Kilka żartów, które się ocierają o błyskotliwość.

1473 użytkowników ma tytuł Nieumarła i niezamężna na półkach głównych
319 użytkowników ma tytuł Nieumarła i niezamężna na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Nieumarła i niezamężna

Mary Janice Davidson
Mary Janice Davidson
Amerykańska autorka urodzona w 1970 roku, pisząca przede wszystkim w tematyce paranormale romans, ale także regularne romanse i książki dla młodzieży. Zasłynęła przede wszystkim z dwóch serii książek "Wyndham" i "Undead". Znajduje się na liście bestellerów The New York Times- i USA Today. W 2004 wygrała Romantic Times Reviewer’s Choice Award i była nominowana do niej także w 2005 roku. Mieszka ze swoim mężem i dwójką dzieci w Minnesocie.

Cytaty z książki Nieumarła i niezamężna