Made in Japan: Akio Morita i Sony

- Made in Japan: Akio Morita and Sony
- 1996-01-01
- 1996-01-01
- 8320420806
Sony jest dzisiaj jedną z najpotężniejszych i najbardziej szanowanych w świecie międzynarodowych korporacji. Akio Morita czterdzieści lat temu tworzył tę firmę. Przez długie lata był przewodniczącym jej rady nadzorczej. Jego autobiografia to także obraz rozwoju Sony. Są więc opisane jej dzieje od początkowych prób skonstruowania magnetofonu do cieszącego się fenomenalnym powodzeniem Walkmana Sony. Akio Morita, znany w świecie ze swojej wyjątkowej przenikliwości i intuicyjnych zdolności, jest jednym z czołowych biznesmenów naszych czasów
Kup Made in Japan: Akio Morita i Sony w ulubionej księgarni
Oceny książki Made in Japan: Akio Morita i Sony
50 użytkowników ma tytuł Made in Japan: Akio Morita i Sony na półkach głównych- Chcę przeczytać 35
- Biznesowe 2
- PORADNIKI i MOTYWACJA 1