Opolskie legendy i bajki

- 2008-01-01
- 2008-01-01
- 978-83-89848-67-3
Akcja Opolskich legend i bajek rozgrywa się nie tylko w jakimś odległym bajecznym ˝hen, hen, za siedmioma górami, za lasami”, lecz i w dwudziestu paru konkretnych miejscowościach, do dziś istniejących na Śląsku Opolskim, m.in. w Opolu, Oleśnie, Nysie, Dobrzeniu Wielkim i Małym, Koźlu, Baborowie, Kamieniu Śląskim, Lubszy, Lubrzycach, Malni, Bierdzanach, Kluczborku, Żędowicach, Zdzieszowicac h i wielu innych.
Kup Opolskie legendy i bajki w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Opolskie legendy i bajki
19 użytkowników ma tytuł Opolskie legendy i bajki na półkach głównych- Przeczytane 11
- Dla starszych dzieci/młodzieży 1
- Opolszczyzna 1
- Literatura polska 1
- 2016 1
- Inne/lit. polska 1
- Folklor 1
- Do swietl 1

Opinie i dyskusje o książce Opolskie legendy i bajki
Zbiór legend i bajek nie tylko z Opolszczyzny, ale również z regionu raciborskiego. Ciekawe historyjki nie tylko dla mieszkańców:).
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSpodziewałam się czegoś trochę innego.
Niektóre bajki i legendy mi się podobały, ale ogólnie książka mnie zawiodła.
Spodziewałam się czegoś trochę innego.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNiektóre bajki i legendy mi się podobały, ale ogólnie książka mnie zawiodła.