Azazel

978-1-60504-266-4

Kup Azazel w ulubionej księgarnii

Oceny książki Azazel

OPINIE i DYSKUSJE o książce Azazel

Wampiry, demony, nuta romantyzmu i trochę pikanterii - nic dodać nic ująć.
Książka może nie jest jakaś bardzo powalająca, ale jest dobra. Szybko się ją czyta. Polecam.

Wampiry, demony, nuta romantyzmu i trochę pikanterii - nic dodać nic ująć.

Moja ocena słaba bo i atmosfera historii nie powala. Klepany, obracany i zmiksowany milion razy temat i postacie bez charakteru. Ksiązka tak mnie znudziła oczywistoscią, ze nie dotarłam do finału. A można było napisac to z pazurem...

Książka podobna do "Awaken Me Darkly"
Zamiast kosmitów mamy tu anioły, ale najważniejszy zostaje bez zmian. Wredna i wyjątkowo niebezpieczna wojowniczka to to co tygryski lubią najbardziej. No może oprócz seksownego aniołka ;)

Książka podobna do "Awaken Me Darkly"

292 użytkowników ma tytuł Azazel na półkach głównych
33 użytkowników ma tytuł Azazel na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Azazel

Cytaty z książki Azazel

Dawn McClure Azazel Zobacz więcej