zacznij od nie. Techniki negocjacji, których profesjonaliści nie chcą zdradzić

Okładka książki zacznij od nie. Techniki negocjacji, których profesjonaliści nie chcą zdradzić autora Jim Camp, 8392020782
Jim Camp Wydawnictwo: Moderator biznes, finanse
biznes, finanse
2005-01-01
2005-01-01
8392020782

Kup zacznij od nie. Techniki negocjacji, których profesjonaliści nie chcą zdradzić w ulubionej księgarnii

Oceny książki zacznij od nie. Techniki negocjacji, których profesjonaliści nie chcą zdradzić

OPINIE i DYSKUSJE o książce zacznij od nie. Techniki negocjacji, których profesjonaliści nie chcą zdradzić

Jedna z najlepszych książek o negocjacjach jakie czytałem. Zdecydowanie dla osób posiadających doświadczenie w negocjacjach handlowych

Bardzo dobra pozycja dla osób, które faktycznie negocjują z często silniejszą stroną

Dobra książka, dużo wartościowych informacji, ale ciężko się ją czyta.

Dobra książka, dużo wartościowych informacji, ale ciężko się ją czyta.

115 użytkowników ma tytuł zacznij od nie. Techniki negocjacji, których profesjonaliści nie chcą zdradzić na półkach głównych
20 użytkowników ma tytuł zacznij od nie. Techniki negocjacji, których profesjonaliści nie chcą zdradzić na półkach dodatkowych

Cytaty z książki zacznij od nie. Techniki negocjacji, których profesjonaliści nie chcą zdradzić