Zimny dzień w Raju

Okładka książki Zimny dzień w Raju autora Steve Hamilton, 9788324131860
Okładka książki Zimny dzień w Raju
Steve Hamilton Wydawnictwo: Amber Cykl: Alex McKnight (tom 1) Seria: Kryminał z klasą kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Sławomir Kędzierski

Kup Zimny dzień w Raju w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zimny dzień w Raju

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zimny dzień w Raju

Bardzo mi się podobała. Miałam pewne podejrzenia o co tam chodzi, ale i tak mi się dobrze czytało.

Jak to zwykle bywa w moim przypadku z książkami, które zgarniają nagrody bądź są rekomendowane przez sławne nazwiska, jestem rozczarowana. Książka jest nudna, czytanie jej dosyć mocno męczy i nie zachęca do sięgnięcia po inne książki tego autora. Postaci są słabo skonstruowane, nie ma tu mowy o jakimkolwiek współodczuwaniu ich losu. Ot, można przeczytać na raz i zapomnieć. Podsumowując, nie polecam.

Bardzo przypadła mi do gustu ta klimatyczna książka. Jej akcja rozgrywa się w Paradise - Raju, miasteczku leżącym nad jeziorem w stanie Michigan https://www.superiorsights.com/cities/paradise.html oraz w jego okolicach.

669 użytkowników ma tytuł Zimny dzień w Raju na półkach głównych
164 użytkowników ma tytuł Zimny dzień w Raju na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zimny dzień w Raju

Okładka książki W cieniu Mistrza Lawrence Block, Jan Burke, Michael Connelly, Thomas H. Cook, Nelson DeMille, Jeffery Deaver, Tess Gerritsen, Sue Grafton, Steve Hamilton, Edward D. Hoch, T. Jefferson Parker, Laurie R. King, Stephen King, Laura Lippman, Sara Paretsky, P.J. Parrish, Edgar Allan Poe, Peter Robinson, S. J. Rozan, Lisa Scottoline, Joseph Wambaugh
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: 61 godzin, La i jej orkiestra ratują świat, Wirtuoz zamków, Lista życzeń Lee Child, Steve Hamilton, Alexander McCall Smith, Tina Reilly

Cytaty z książki Zimny dzień w Raju