Straight on till Morning

Okładka książki Straight on till Morning autorstwa T.S. Kinley
Okładka książki Straight on till Morning autorstwa T.S. Kinley
T.S. Kinley Wydawnictwo: T.S. Kinley Books Cykl: The Neverland Chronicles (tom 2) romantasy
romantasy
The Neverland Chronicles (tom 2)
Straight on till Morning
2022-11-04
2022-11-04
angielski
No one returns from Neverland unscathed. Gwendolyn Mary Darling Carlisle is no different. Seduced by a fantasy, only to have it shatter her soul. Deception and lies haunt her memories of Peter and his Lost Boys, turning her into a woman she no longer recognizes.

The love for her ailing sister was the only thread that pulled her back to her destitute life. But Michaela’s time is growing short. Gwen is forced to come to terms with the fact that death is at their doorstep and she is powerless to stop it. That is until she discovers a secret that could change everything.

She is desperate to find a way back to Neverland, knowing her sister's life is the cost if she fails. She embarks on a perilous journey beyond the Veil, only to find that it’s not the paradise she left behind. Neverland is on the precipice of disaster. Gwen must find a way to move forward from the past. Learn to trust the Lost Boys again, and secure some unusual alliances to save both her sister and Neverland.

Kup Straight on till Morning w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Straight on till Morning

OPINIE i DYSKUSJE o książce Straight on till Morning

4 użytkowników ma tytuł Straight on till Morning na półkach głównych

T.S. Kinley
T.S. Kinley
T. S. Kinley to projekt stworzony z pasji przez dwie siostry, które łączy wspólna obsesja i wizja. Połączyło nas marzenie o stworzeniu czegoś pięknego, pomysłowego i...SEKSOWNEGO. Dawno, dawno temu… wszystko zaczęło się od siostrzanego plotkowania o erotyce i romansach. Nasze rozmowy szybko przerodziły się w fantazje o naszych własnych pragnieniach napisania takiego dzieła. Rozmyślałyśmy, jak to zrobić; pewnego dnia, w utopijnej przyszłości, nasze fantazje staną się rzeczywistością. Ostatecznie zdecydowałyśmy, że zamiast czekać, aż przyszłość nas znajdzie, same stworzymy utopię. Wykorzystując naszą miłość do książek, wrodzony dar kreatywności i dogłębną analizę samego procesu wydawniczego, narodził się pomysł na naszą pierwszą książkę. Zaczynałyśmy jako kosmetolog i pielęgniarka, a szybko rozwinęłyśmy się w dynamiczny zespół pisarski o stylu, który nadaje naszym książkom unikalną perspektywę.

Cytaty z książki Straight on till Morning

Dodaj cytat z książki Straight on till Morning