Cierpienie. Między sensem a bezsensem.

Okładka książki Cierpienie. Między sensem a bezsensem. autora Mirosław Kalinowski, Iwona Niewiadomska, Leon Szot, 9789666006502
Okładka książki Cierpienie. Między sensem a bezsensem.
Mirosław KalinowskiIwona Niewiadomska Wydawnictwo: KUL nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
2014-01-01
2014-01-01

Kup Cierpienie. Między sensem a bezsensem. w ulubionej księgarnii

Oceny książki Cierpienie. Między sensem a bezsensem.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Cierpienie. Między sensem a bezsensem.

Okładka książki Proces integracji społecznej dzieci ukraińskich w polskim systemie oświaty Alina Betlej, Krzysztof Jurek, Iwona Niewiadomska
Okładka książki Jak skutecznie zapobiegać karierze przestępczej? Joanna Chwaszcz, Iwona Niewiadomska
Okładka książki Seks Joanna Chwaszcz, Blandyna Kołodziej, Iwona Niewiadomska, Bożena Śpila
Seks Joanna Chwaszcz, Blandyna Kołodziej, Iwona Niewiadomska, Bożena Śpila
Okładka książki Jedzenie Agnieszka Hajduk, Agnieszka Kulik, Iwona Niewiadomska
Jedzenie Agnieszka Hajduk, Agnieszka Kulik, Iwona Niewiadomska
Okładka książki Kulty publiczności Mirosław Kalinowski, Iwona Niewiadomska, Dariusz Sikorski
Kulty publiczności Mirosław Kalinowski, Iwona Niewiadomska, Dariusz Sikorski
Okładka książki Hazard Małgorzata Brzezińska, Bernadeta Lelonek, Iwona Niewiadomska
Hazard Małgorzata Brzezińska, Bernadeta Lelonek, Iwona Niewiadomska
Okładka książki Alkohol Iwona Niewiadomska, Maria Sikorska-Głodowicz
Alkohol Iwona Niewiadomska, Maria Sikorska-Głodowicz
Iwona Niewiadomska
Iwona Niewiadomska
Adiunkt w Katedrze Psychoprofilaktyki Społecznej, psycholog i prawnik. Autorka licznych artykułów z zakresu psychologii i profilaktyki społecznej; współautorka książek „Rozwój osoby w teorii dezintegracji pozytywnej", „Profilaktyka uzależnień droga do wolności człowieka"; redaktor serii książek „Uzależnienia: fakty i mity". W roku akademickim 2004/2005 została mianowana Pełnomocnikiem Rektora ds. Profilaktyki w KUL. Jest autorką realizowanego w KUL Programu Profilaktycznego, w ramach którego powstał Wolontariat Studentów KUL.

Cytaty z książki Cierpienie. Między sensem a bezsensem.

Dodaj cytat z książki Cierpienie. Między sensem a bezsensem.